I två dagar har vi haft fint väder, sol och blå himmel ... men lite för kallt i min smak.

Var en sväng igår och "raggade" gäster till vårt Open House på Marbella Event Academy nu på fredag. Kommer nog bli en hel del folk denna gång 😃.

Jag har knåpat små grodor av stumpar som jag inte kommer kunna använda till något annat macraméknåp ... se de små grodorna är perfekta.

Kollega Saint och hans donna Sabina fick en varsin ... tog inte lång tid förrän de hände i deras nyckelknippor, Saint @saintedland skickade mig en bild ... men knäppgöken har fotat dem på avigsidan, men det gör kanske inte så mycket, för då ser ni hur macraméknåpen ser ut från avigsidan också 😜

Gjorde fisk och potatismos till lunch idag ... jag är rätt kräsen när det kommer till fisk kan jag erkänna ... måste göra det på mitt sätt, eller mammas, hahaha ... och jag hade inte de rätta kryddorna så jag åt inte speciellt mycket.

Det blev fyra filéer över, ingen var intresserad att äta upp dem ... så de följde med mig hem. Väl hemma kryddade jag om dem med citronpeppar, kokade ris och vispade ihop citron & dillsås (Blå Band) med extra mycket smör i ... åh vad det var gott!

Nu blir det slapp och ska titta på nya avsnittet av The Walking Dead, för jag är färdig med dagen och orkar inte göra så mycket mer.

Både Afrika och Gibraltar gör sig väldigt synliga ikväll ... så fint. Bara synd att jag inte kan fånga det på bild.

Vissa kvällar är otroligt vackra när sol går ner.

Gillar

Kommentarer

Nicki
,
Fina små grodor du gjort 😊 kyligt japp vaknade till - 9 idag och strålande sol ☀.. www.nicki007.wordpress.com
MarbellaTanten
,
MammaMia! Undrar hur min kropp kommer reagera när jag sätter mina fötter på svensk mark i december ... 😣nouw.com/marbellatanten
Ama de casa
,
Konstigt... Jag kan inte se en enda bild här? Men jag får väl lita på Nicki att grodorna är fina 😃amacasa.wordpress.com/
MarbellaTanten
,
Jättekonstigt! 😲nouw.com/marbellatanten
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229