När jag väl kommit fram till Marbella från Benalmadena skulle jag vänta på 3:e bussen i ca 40 minuter. Då gick jag in till gamla stan och satte mig på det gamla vanliga Cafė central. Där kom det finklädda kvinnor och satte sig och vilade benen.

När tiden började närma sig gick jag mot bussen ... men det tog stopp! På grund av de här.

Lyckades armbåga mig fram mellan flamencodansare, poliser och publik. Då upptäckte jag att de spärrat av vägen! Inte en buss eller bil kunde komma igenom.

Så jag stannade och tittade lite i hopp om att allt skulle gå över så de skulle öppna upp vägen igen ... ganska trevligt trots att jag ville hem så fort som möjligt.

[wpvideo 7ELfH8Ao]

Gick en sväng och tittade runt lite. Massa människor överallt. Alla var glada, vänliga och lugna, trots att det flödade av öl och sangrias.

Den där gungande flickan tycker jag mig känna igen ... tror hon fått flytta sin gunga från Daliparken för det andra konstverket som står där nu. Eller är det en annan

Om man ville kunde man även få flamencokurser i en hörna ... full rulle var det där.

Började undra när paraden på gatan skulle ta slut ... verkade som om den aldrig skulle sluta och fortsatte gå runt i långsamt tempo.

Tills jag kom på att katamaranen finns ju! Och de hade väl ändå inte spärrat av havet?! Så jag gick med raska och bestämda steg ner mot hamnen. Möttes av ett svenskfirande café

Tapasfavoriten hade dukat sina bord med fina röd/vitrutiga dukar ... de kanske tänkte på Danmark?

Här togs en båt upp och skulle "fängslas"

Till slut kom jag till piren ...

... och katamaranen kom ... knökfull av festivalsugna människor.

The bodyguard kom och mötte mig i hamnen i Puerto Banus och bjöd mig på en så god pizza på Picasso.

Där efter gick vi hem och tittade på många avsnitt av serien Lost. Jag har sett den för många år sedan och glömt bort flera händelser och hur bra den är.

Där blev det godnatt för mig.

 

Gillar

Kommentarer

Antonia
,
Fin serie på dansanta spanjorer. 😊divage.wordpress.com
Carita Liljendahl
,
Rejält finklädda, var ordet. Och påklädda... i värmen! 😃 Pizzan gjorde mig hungrig... Kram!debutsky.wordpress.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229