Jag och Junior travade ut i solskenet, fantastiskt väder igår, luktade på blommorna och krockade med fjärilar titt som tätt.

Vi gick till Los Naranjos de Marbella och mötte upp My och hennes söta lilla dotter.

De föreslog att vi skulle äta lite mat tillsammans, så vi travade bort till El Jardin, första gången jag smakat deras Chili con Carne, så GOD! Spicey och precis som jag önskar Chili con Carne ska vara.

Hux flux dök The Bodyguard upp, och Peter.

Gubbarna sprang iväg och skulle spela lite musik. Jag, Junior, My och lilltjejen gick till SuperCor och handlade lite vin. Det plockades lavendels efter vägen ... de två såg ut som riktiga sommarflickor 😊

Vi smet hem till My, hängde på balkongen och drack vin och pratade spökhistorier och annat. Junior blev så glad att komma hem till henne igen, vi var ju där i fredags också, anledningen att han blev så glad, det är för att hon har också en liten jycke .... iof sig har hennes lilla chihuahua spöat upp honom och vill inte alls leka med Junior, hahaha ... men som sagt, Junior är lika glad för det 😁

Lillflickan busade och tyckte jag skulle stanna kvar och sova över, men det går inte. Så jag och Junior åkte hem rätt sent på kvällen, när tösabiten hade somnat.

​Nu måste jag checka till fläskfilén ... åh vad gott det ska bli!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229