Igår var jag helt ensam heeeela dagen fram till någon gång efter 23.00 ... vet ni hur skönt det var?!
UNDERBART!

Låter kanske elakt att säga det men ibland behövs det. Har ju varit många hektiska dagar i lång tid med massa folk och prat, vilket jag tycker om förståss ... men en dag i tystnad ... WOW. Glömt bort hur det känns.

Tvättade, handlade efter regnet slutat, köpte pizza hem från Roberto's Pizza, hem, åt pizzan i sängen och tittade på några avsnitt av "Världens sämsta Indier" med David Batra på SVT Play, bara slappade helt enkelt.

Vädret skiftar väldigt snabbt här ... ösregn till strålande sol på noll sekunder.

Regnet har glatt mina växter, blommor och basilikor.

Fortsatt tvätt idag ... tog med jycken till Marbella Event Academy och sa hej till kollega Saint + hämtade min mobilladdare som jag hade glömt där.

På väg hem stannade Junior till vid sin "vattenhåla" ... han älskar att dricka vatten från vattenspriddare och vattenslangar 😂.
Just den som han alltid stannar till vid är det nog något fel på, den vattnar non-stop hela tiden, pyttelite, men tillräckligt i flera månader.

Han är så snäll och söt.
Ett charmtroll när han väl vill.

Snäll var han också mot en gigantisk schäfer (han vågar inget annat, säger inte ett ljud)och en golden som rymde från en lyxvilla här runt hörnan ... lilla thaihembiträdet sprang efter och försökte få dem in i porten igen till villan. De löd henne så där kan jag säga 😂 De ville hellre följa med mig och Junior på en promenad.

Nu till tvätten igen.
Ses!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229