Jösses så larvig man kan bli. Min mors kylskåp får mig att dregla, min mors skafferi får mig att dregla ... just nu dreglar jag över det mesta.

Jag som inte gillar bröd så mycket har tryckt i mig smörgåsar som en galning ... kräftost, ädelost råa falukorvsskivor, gräddpastej, julskinka och allt man nu kan tänka sig ....

Sen ska vi inte prata om danska röd pölse med bröd!!! WOW!!! I himmelriket, två stycken rök ner i magen på knappa 30 sekunder ... fi fasiken vad GOTT!

Hunnit med att bubbla ett tag, gjorde susen för mina axlar och rygg. Jag har hunnit göra en uggla med t-shirt yarn, vilken är bortlovad. Det lilla jag varit ute har långkallingar åkt på under jeansen och skinnbrallorna.

Sen finns det en galen katt i huset som förföljer mig vart än jag går ... lilla Missan. Är hon ute sitter hon och stirrar ner mig så man smått blir nervös, hahaha ....

Det finns en liten hund i huset nu också, brorsbarnens hund Charlie som mor & far just nu passar ... men den stirrbollen har jag inte lyckats ta bild på ännu, han är omöjlig och kan inte vara stilla en sekund.

Börjar landa här nu, och allt är lugnt. Syster med barn kommer snart och hälsar på, ska få en supergod mat ... mamma's mat! Tänk er ni ... här sitter man som en 40+ are och känner sig som 10 år .... llite så där trotsigt: Min mammas mat är godare än din mamma's. Hahaha ... Löjligt, eller hur? 😜

Jag har massa inlägg jag kan skriva, både från Marbella, Helsingör och Helsingborg, ligger lite efter med allt. Det kommer med tiden .... dessutom måste jag bli klar med artiklarna tills imorgon. Måste skickas iväg innan jul.

Gillar

Kommentarer

Ama de casa
,
Haha! Den där katten ser lömsk ut... 😃amacasa.wordpress.com/
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229