... tag på det där caféet igår var det dags att promenera hem ...

...valde en annan väg än vad jag brukar ...

Anledningen att jag tog denna bild var för att jag tyckte stenväggen var så fin.

... till slut hamnade jag i hamnen bland alla båtar ...

... och restauranger ...

... det var en aning ödsligt på "min" gata, inte många syntes till ...

... smet in på mataffären och köpte in lite småsaker, och när jag ändå gick förbi Mosh smet jag in där för att se hur det såg ut, har aldrig varit där förr. Kul var det för där mötte jag en servitris som är supertrevlig och som jobbade på Studio 68 förr, så vi babblade på som bara vi kan. Hon tyckte jag ska komma till pool cluben Nao när de öppnar för säsongen, då hon även jobbar där. Ja, varför inte tänkte jag. Men det dröjer ett tag innan dess.

Mosh är väldigt fint ställe, men med hutlösa priser tycker jag ... 6 euro för ett glas vin!!! *hjälp*

... efter det vinet gick jag hem, tog ett bad och glodde på film efter lite balkonghäng. När The Bodyguard kom hem det har jag ingen aning om. Han hade varit nere i hamnen och käkat med Lennart. Och eftersom jag nästan precis kommit därifrån orkade jag inte gå tillbaka igen, när de ringde och frågade om jag ville med till Picasso, tyckte jag hade det väldigt bra i min ensamhet.

Så nu är det Måndag igen, och jag funderar på om jag ska sätta mig på ett stilla fik i Marbella och plugga lite. Har bara läsning idag och inga uppgifter, ska börja skissa upp mallar också för mitt egna arbete, deadline på det imorgonkväll, så bäst jag sätter fart. ;-)

ÖgaMotÖga

Gillar

Kommentarer

ogamotoga
ogamotoga,
Lovar!!! Vi får ta ett glas när ni kommer ner igen.
gunnardeckare
,
Oj. Där fanns det mycket fint att se. Låter lite dyrt med vinetgunnardeckare.wordpress.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229