Bättre out fit får man leta efter! Så himla stylish och snyggt ... hade jag mött miljardärer på gatan hade de stått i kö för att hänga med mig, shit vad upptagen jag skulle vara, skulle inte ens ha tid att arbeta mer. Varför jag skriver miljardärer det är för att varken miljonärer eller "vanliga" svenssons har modet att stöta på mig ... miljardärer vågar knappt men vågar mer, de har liksom inget att förlora ... sen vill de ha det där lite extra i sina liv ... det är där jag och min out fit kommer in i bilden.

Delar med mig, så ni vet nya modet.

Kanindräkt ... helst med stjärnor på. Gärna också med en chokladpuddingfläck och fleece raggsockor till, viktigt är att ha byxbenen innanför sockorna.

Skinnpajjen utan fungerande blixtlås och pocho ... mössa är pricken över i:et ... Just det, ju mer naturlig desto bättre ... no make-up och helst en liten mensfinne på hakan ...

... sen är det bara till att trava ut med en galen jycke.

Det kallas "hundtricket" ... telefonen har gått varm sedan jag kom in till trygga vrån, hur mitt nr hunnit sprida sig vet jag inte ... men det är väl djungeltrumman kan jag tänka mig.

Kan också vara grannar som kontaktat vänner och bekanta, och psyket av oro.
Livsfarligt att vistas ute i denna out fit ... jösses! Prova så får ni se.

Kvällens tips från mig, era sköna hönor ... eller kycklingar, vet inte er ålder som läser detta eller hur modigt moderna ni är.

Vi hörs!

P.S. Hunden fes högt när han skulle hoppa upp i sängen ... han blev stel som en pinne och kikade försiktigt bakåt ... två gånger. Han lade sig på mattan .... 😂😂😂

  • 172 visningar

Gillar

Kommentarer

Ama de casa
,
WOW!!! Skitsnyggt ju! 😃amacasa.wordpress.com/
SOLOCHSALTAVINDAR
,
Ser mysigt ut 😁nouw.com/solochsaltavindar
MarbellaTanten
,
Superskön är den!!!nouw.com/marbellatanten
IP: 82.99.3.229