Gårdagen var jag mest hemma på balkongen, och när jag var hemma blickade jag ner till poolområdet ... Ve och fasa! Vad gör de? De både solade och badade! Poolen hade tydligen öppnats igen .... nu ska jag hålla koll om det är någon unge eller vuxen som fått stora bölder eller frätskador på kroppen,

De gånger jag inte var hemma så var jag ute med Junior.

Vi kollade på bygget .... men var tvungna att trava över på andra sidan då Junior "piper" så fort han får ett grässtrå i pälsen, han avskyr när något fastnar i hans päls. Och eftersom de höll på att trimma stråtaken på bygget så låg där en massa strån på trottoaren och Junior vägrade att gå.

Han tycker bäst om att sniffa Lavendel och kissa på dem.

Nu när två öde hus har börjat fixas till här på gatan undrar jag när någon sätter klorna i detta schabraket. Jag kan se i min fantasi, att det skulle kunna bli en fantastisk saluhall med massa olika diskar med grönsaker, frukter, köttstycken, ostar (fast ost är de rätt dåliga på här nere) och annat gottigott. Om inte saluhall, så ser jag ett "Berns".

Vi gick genom stora parker/grönområden ....

.... och på andra ställen där vi sällan promenerar, det tycker Junior är kul, sniffa nya dofter och pinka på nya gräsplättar och träd.

När vi närmade oss hemmet kände vi oss utstirrade .... fick en obehaglig känsla och kalla kårar längs ryggraden. Kikade in bland buskar och träd .... där satt den. Den svarta fasan med gula stirrande ögon. Vi promenerade rask vidare hem till trygga vrån.

Det blev balkongläge igen och knåpade ihop ett beige celtic inspirerat armband.

Nu mina vänner ska jag tvätta och förbereda mig själv inför denna soliga och vackra dag.

Gillar

Kommentarer

Ami
,
En saluhall hade ju varit trevligt där i ödehuset. Så fint armband 😊rendahlispanien.wordpress.com/
MarbellaTanten
,
Det tycker jag också skulle vara hur treligt som helst. 😃nouw.com/marbellatanten
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229