... okej att sova på kontoret inatt. Jag roade mig med att titta på vloggar på Youtube, som från Janni, Jon och Kissie. Det var ganska ointressant, men ändå kul ... fick mig några fnitter, för de är så söta. Och jag tycker det är himla modigt av dem att göra dessa, jag själv skulle aldrig klara av det. Den enda bloggare jag följer är Janni, Jon är hennes sambo ... medans Kissie är Kissie, henne kan jag någongång ibland titta in hos.

Jag köpte en flaska vitt vin på 7-eleven, men det gick knappt att dricka, så inte blev flaskan tömd inte. Det var alldeles för varmt för det. Första och andra klunken gick bra när det var kallt ... men att sedan låta glaset med vin stå på bordet var inte så bra ... på några minuter försvann det kalla och det blev så där fisljummet, och det är inte gott i den värme det var kan jag säga ... så nä, jag somnade väl in strax efter 23.00 nykter och städad .

Strax ska jag öppna butiken, och kläder idag får bli linnet jag köpte igår med en spetskavaj som råkade följa med i påsen sist jag var i Helsingborg.

Ha en skön Lördag.

ÖgaMotÖga

Gillar

Kommentarer

Ama de casa
,
Snygg outfit! 😊amacasa.wordpress.com
ogamotoga
ogamotoga,
Den är rätt fin den kavajen.
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229