... man ska ha roligt och skojsigt på arbete ... och det är sant! Det bör man få ha, men man bör också kunna vara lite allvarlig och arbetssam ... som jag är. Hörde ni? Som jag är ... jaaag! Hahahaha :-D Jag har gjort glittriga "snöflingor" idag som ska hängas upp fint i skyltfönstret ... det måste ju glittra lite så det skapar en smula uppmärksamhet, eller hur? Hur det blir får ni se en annan dag ... för hittills har jag endast hunnit med att plocka bort alla Halloweenprylar som stod där, mannekängerna ska väl kläs imorgon i julekläder ... vad det blir får ni även se en annan dag ... låter slitsamt, hu, vad jobbigt det är ;-)

Glittriga bollar som ska föreställa snöflingor ... men så fungerar det, de måste synas ... på avstånd ...

... och tror ni mig inte så kan ni se här ... hur hårt jag sliter, svettet stänker långa vägar ...

Jag tycker de här små "filmsnuttarna" är ganska trevliga faktiskt ... jag blev lite hooked av den kamerafunktionen som jag fann igår ... typ 7 månader efter jag köpt mobilen ... och så slipper jag filma, lägga upp på youtube och sedan här, vilket jag tröttnat på ... tar för lång tid ... denna är klar direkt.

På Samsung är den på kamera, Läge och välj Animerad GIF ... så håller man bara in fotoknappen och så blir det massa bilder tills det blir stopp (tror det är 20 bilder i raken) ... tja, så enkelt är det. Om ni nu undrar hur jag gör alltså ... :-P

ÖgaMotÖga

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229