... och tabeller. Jag är nog lite av en tabellnörd (också), kan vara lite intressant. Appar kan jag inte heller låta bli att testa. Stegräknaren har jag knappt tittat på sista tiden, inte lönt, då mobilen inte är så mycket med mig när jag springer runt i butiken. Igår laddade jag ner "sleep cycle", betalade till och med 9 kronor för den . Ska bli intressant att se hur min sömn ser ut under en vecka ... denna natt såg ut så här:

... vad ser man där? Inte mycket djup sömn iallafall. Jag har drömt mycket och vissa gånger känts som om jag varit halvvaken i drömmar, vilket förmodligen syns på tabellen. Vi får se imorgon vad den visar på, efter en dag på jobb . Det var bloggerskan https://miesliv.wordpress.com som skrev om en sömnapp, då var jag ju tvungen att prova det själv .

Godmorgon!

ÖgaMotÖga

Gillar

Kommentarer

gunnardeckare
,
Spännande app. Kanske testar jag nån gånggunnardeckare.wordpress.com
Rolf
Rolf,
Det var konstiga kurvor på det diagrammet.Är du säker på att du inte förväxlat den med sexappen.Jo,det lär finnas en sådan.Den går att ställa in på bland annat påminnelse när det är dags att ha sex.Skall sånt verkligen behövas?
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229