... steg. Jag undrar hur mycket man ska behöva gå, i hur många timmar för att uppnå de där 20000 steg. Jag tyckte jag gick och gick, upp o ner för trappor, runt och runt i flera timmar i Söndags ... vad jag kom upp till ... är de här ynka ...

... alltså, det måste vara något fel på den där räknaren, och att jag bara har gått i två timmar, det vet inte jag om jag ska tro på .

En annan sak som jag är allvarlig med (jag kan vara det ibland), det är angående den danska tjejen Emilie som är spårlöst försvunnen ... Jag har svårt att begripa hur en människa kan försvinna så, oavsett om det är självmant eller något brott. Lider med hennes föräldrar och vänner ... fy, vilken smärta, ångest och sorg de måste känna, av att inte veta vart hon finns (vad vi får veta genom media).

Jag hoppas hon kommer till rätta snart ...

ÖgaMotÖga

Gillar

Kommentarer

Johanna
,
Usch, otäckt med folk som bara försvinner. Händer allt som oftast hos oss också. Ofta handlar det om brott av ett eller annat slag. Hoppas hon hittas välbehållen. Rekommendationen för steg är 10 000 per dag. Det försöker jag hålla mig till. kacsmamma.wordpress.com
ogamotoga
ogamotoga,
Alltså nu ... som sittandes i buss, från morgon till kväll när jag åker hemifrån och hem igen ... är jag på över 11000 ... blir fler när jag väl kommer av. Innan vi klev på tåget ... och under arbetstid var den över 10000... när jag lämnade arbete, strax över 9000 ... Och ja, Lisa var ju så barbariskt och fruktansvärt, vet inte hur många ton tårar jag grät där. Fy fan!
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229