... varit underlig ... verkligen, verkligen, verkligen underlig. Hela dagen har jag gått som i en dimma, när man går och väntar och väntar på att få något svar, ett svar som man själv inte kan svara på ... utan svaret ligger i andras händer. Man vill göra något bra, men det går inte. Jag är inte utbildad läkare, hade jag varit det hade jag kanske kunna komma med något svar. Allt är ovisst ... än så länge. Det är lätt att man blir stressad av att gå och vänta, och man blir väldigt trött ... jag blir iallafall ... Har till och med black-out från igår ... tittade på min telefon att The Bodyguard ringt inatt ... eller om jag ringt, det vet jag inte. Jag minns inte ens att vi pratat, men det står 20 minuter!? Har säkert pratat i sömnen, eller inte pratat alls, ingen aning. Kanske får ringa honom lite senare och ta reda på det där ... obehagligt! För det brukar verkligen inte hända, och pissfull var jag långt ifrån ... Stressen antagligen. Prata och göra saker i sömnen är väl inte helt ovanligt när det gäller mig, så man vet ju inte.

Önskar klockan var lite mer, har lust att sova, men det är för tidigt ... kommer bara vakna inatt och inte kunna somna om.

ÖgaMotÖga

Gillar

Kommentarer

Rolf
Rolf,
Man är ju rädd för att bli sjuk idag.Allt har ju blivit smre inom sjukvården påstås det ju.Hoppas att det löser sig till det bästa!
ogamotoga
ogamotoga,
Ja, det sägs det, men jag vet inte. Vi hoppas få något svar imorgon. Hon kan ju inte ligga "kopplad" hur länge som helst. 😉
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229