... Det renoveras ett kontor ovanpå butiken, misstänker att det ska bli en lägenhet, då VHS-män varit här och tittat på rör, väggar och tak. Men synen när jag kom imorse kunde varit roligare ... De har dammat till ordentligt i vår toalett och trappuppgång ... vem ska städa det? Det ser mer eller mindre förjävligt ut ... jag försökte torka golvet på toaletten, men kändes onödigt ... för att få det hela rent, behövs nog städ där inne en hel dag för att få bort allt damm och smuts ... Äckligt är det!

... det har till och med rasat ner murbruk in i vårat kök, över kaffekokaren ... Gaahhhh!

... Fast innan jag möttes av smutsen hade jag en skön resa mellan Helsingör och Köpenhamn ...

... sen tänkte jag tipsa om den här "dutten" som underlättar väldigt mycket när man bloggar på mobilen. Går mycket fortare och smidigare. Den jag har är en nyckelring, perfekt då jag kan ha långfingret i ringen, skulle jag tappa taget om "dutten" så hänger den bara och dinglar i handflatan ... lätt att fånga upp .

Denna lilla enkla pryl är guld värt för mig, då jag oftast bloggar från mobilen, och mina flesta dagar är jag knappt hemma pga resetid och jobb. Datorn orkar jag inte släpa på. Så gissa om jag hyperventilerade när mobilen "frös" igår. Då allt går genom denna kompis.

ÖgaMotÖga

Gillar

Kommentarer

Antonia
,
Jag tycker inte att ni ska finna sig i det eller behöver ni inte nåt som de kan fixa till i utbyte att ni städar upp. Prata med deras chef och visa bilderna. Det talar ganska tydligt språk. divage.wordpress.com
Ama de casa
,
En såndär dutt har jag också - en röd 😊 Den sitter fast i telefonen när jag inte använder den. Himla bra, då ser jag vilken av alla telefoner som ligger framme som är min 😊amacasa.wordpress.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229