Efter jobb igår gick jag ner till Puerto Banus för att ta bussen in till Marbella. Största anledningen till det var att jag ville köpa en ny jacka ... och sneakers. Sprang till min favoritbutik ... inte en enda jacka hade de, bara kavajer och det ville jag absolut inte ha. Vilken besvikelse! Då de alltid, alltid haft roliga och snygga jackor. Såg ett par sneakers för 10 euro, de ska jag ha tänkte jag ... tyvärr så var de sista paret och tre nummer för stora... gaaahhhh! 😣
Besviken över noll köp av det jag behövde gick jag till The Farm i Gamla stan, för att möta Anders ... när jag ändå var i Marbella kunde jag ju möta upp en vän som jag inte träffat på flera månader.

Vi gick ner mot strandpromenaden ...

... och satte oss på ett ställe. Inte mitt favorit ställe, men någon gång ibland fungerar det. Hungrig blev så det blev en pizza och en öl.

Efter det började jag frysa som attan, så jag var verkligen tvungen att köpa en kavaj som jag inte ville ... i detta tvång på grund av kylan, då blev jag lite modig och köpte mig en lute blomstrig kavaj för 18 euro.

Nu är det fredag, så efter arbete tar jag med hela familjen och ska äta svensk mat på Tompas. Bord blev bokat igår när jag gick förbi.

Vi hörs!

  • Marbella
  • 219 visningar
  • Nära Marbella, Málaga, Spanien

Gillar

Kommentarer

Liza
,
Den kavajen var skitsnygg ju! Ibland blir de man inte letar efter de bästa köpen 😊www.silverholt.com
MarbellaTanten
,
Det är så sant. 😃nouw.com/marbellatanten
SOLOCHSALTAVINDAR
,
Supersnygg👌🏼👍🏼nouw.com/solochsaltavindar
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229