... blev ... tycka kan man mycket, men barnsligt förtjust i röd pölse som jag är, så blev det en sådan ... hade kunnat äta hur många som helst, men jag har mina gränser ... ibland önskar jag att de hade buffé på färjan ... med bara röd pölse och tonvis med senap.

... så blir det när man övernattar hos syrran. Anledningen till det? Hur enkelt svar som helst. Agnes fel allt ihop! Hon hade en blind date igår i Köpenhamn, och jag var så jäkla nyfiken av att höra hur det gick ... så jag missade min buss på typ 30 sekunder. Men hon var glad och nöjd när hon kom travande in på puben jag satt på ... i väntan på buss ... som jag då missade.

... ett annat kärt möte var Kaj, som jag inte sett på ca 6 veckor. Han har kommit ut från sin rehabilitering och såg väldigt pigg ut. Gjort upp det sista med exfrugan och tyckte allt kändes väldigt bra. Blir glad av att höra att folk mår bra igen, efter perioder med dåligt mående.

... sen kommer vi till de där främmande som alltid vill prata, och jag står mest bara och lyssnar stel som en pinne ... här är en ... som jag tycker mig känna igen, men är osäker ... förmodligen en som jag sett miljarder gånger under min pendling, jag vet inte.

... här är en annan ... honom vågade jag inte fråga om jag fick fota. Bara en tjuvbild. Anledningen till det var att jag tyckte han var för närgången så jag flydde. Även "öppna" jag har mina gränser.

... men om vi glömmer allt jag skrivit nu här ovanför, och går in på annat. En bloggvän som jag följt ett par år blev ju gravid, tror jag skrev om henne för ett par dagar sedan, Pernilla. Jag gissade på att hon skulle föda torsdagmorgon, runt 12.00 ... vet ni vad som hände? Jo, precis som jag gissade! Hahaha Så nu är lilla Tiger ute i Världen. "Snodde" denna bild från hennes instagram för jag kunde inte låta bli, visa hur vacker och fina de är. Stort grattis till dem! ❤

... nu måste jag blunda lite här på tåget ...

Godmorgon!

ÖgaMotÖga

Gillar

Kommentarer

gunnardeckare
,
Jag är vegetarian nu men innan dess älskade jag den röda korven. Fast på 60-talet kunde jag inte få korven i brödet "det må vi icke". Lite speciellt eftersom danskarna annars inte bryr sig om fåniga regler. gunnardeckare.wordpress.com
ogamotoga
ogamotoga,
Hahaha ... det visste jag inte om.
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229