Alltså ... antingen är jag helt bakom flötet eller är det för att jag snart är en dinousarie.

Men vad sjutton är Bloggwork eller Bloggworka? Har läst det ordet titt som tätt sista tiden och fattar nada vad det innebär. Googlat men utan resultat.

Berätta gärna för mig, så jag vet 😄

Men till annat ... det är fortfarande vått, blött, grått, blått, regn, sol, kallt, ibland ganska varmt och svajigt väder till tusen.

Så jag höll på att svimma när jag såg denna killen promenera förbi mig igår ... i shorts och t-shirt!!! Brrrr .... kallt!

Ljuset är däremot fantastiskt vid sådant här väder, känns som att det gröna blir grönare, det gula gulare och så vidare ...

Är rätt trött idag och precis kommit in med hunden från en promenad .... nästan fullmåne.

Ser nu att jag ska låta bli med att zooma in bilder när jag fotar ... blir ju för sjutton helt grynigt och suddigt

MEN, härom dagen gjorde jag en rätt med falukorv ... orkade inte gå ut i regnet och handla så jag tog vad jag hade hemma, och det var verkligen ingenting men ändå någonting ... till och med lök är slut i detta hus, som alltid är ett måste att ha hemma.


Under geggamojsan ligger falukorvsskivor. Geggamojsan består av enbart massa grädde, då menar jag MASSA grädde blandat med dijonsenap, salsa brava más picante (extra stark/kryddig), peppar, örtsalt, soja ... supergod tjock sås.

Och några basilika blad ... tyvärr inte så mycket som jag önskat, tycker mina plantor växer dåligt just för tillfället.

In i ugnen ett tag och lägg på några ostskivor ... lite extra grädde blev det också 😁 ... in i ugnen igen ...

Kokade två olika sorters pasta, lite slattar kvar i pasta burkarna ... blev perfekt.

Färdigt!!! Lite mer basilikablad och extra touch av chilipaste .... så himla gott .... så gott att både jag och The Bodyguard åt två stora portioner var .... sen blev det matkoma.

Tänk att så lite ingredienser kunde smaka så himla gott och supermättande.

Nä, nu hopp in i dusch ... sen blir det faktiskt sängen som gäller för mig.

Gillar

Kommentarer

sweetwords
,
Waoow läckert att bo i Marbella. Där var vi på en konferansresa med jobbet i April, vi bodde tydligen på den rikare sidan, men otroligt så fint där ärnouw.com/sweetwords
MarbellaTanten
,
Då får ni komma tillbaka. Kan det varit Puerto Banus ni boode? 😊nouw.com/marbellatanten
sweetwords
,
Jajjamän det var där minsann, så fint det är där vid strandpromenden. Vi åt även vid en fin restaurang där vid strandpromenaden med, det hållet som man gick som inte var mot centru, minns inte namnet =D. Vi åt även på Daytona inne i centrum en kväll =D Även på ngn restaurang där vi apelsinträdgårdennouw.com/sweetwords
IP: 82.99.3.229