TråkMajan här satt ute på balkongen och knåpade nästan hela dagen igår. Beige macramé örhängen gjordes. Måste säga att jag ä väldigt nöjd med dem ... glittrar finfint i solen och känns som om de är i lagom storlek.😊. Positivt med dessa örhängen är att de är så lätta, ingen direkt tyngd i dem, Har ganska svårt för örhängen som tynger, får ont i snibben då .... men dessa fungerar hur bra som helst.

Man blir törstig av att knåpa ... så lite billigt vitt vin med inte för mycket alkoholprocent i ett glas skadar inte ... speciellt inte när man börjar känna sig kokobanana av allt knypplande.

The Bodyguard måste tycka jag är världens tråkigaste på planeten vissa dagar .... så vad bra för honom att han köpt Oculus Go så han har något att roa sig med .... in i en annan värld och miljö 😄. Ni som inte provat dessa måste göra det!!! Så häftigt, snurrigt och fantastiskt .... jag har tittat på en filmsnutt i ett fantastiskt "biorum", med myssoffor och kaffe på bordet som jag aldrig smakade på (Ja, i en fantasimiljö) .... Jag har kommit in i en tavla och kunnat se mig om i den, helt fantastiskt. Svårt att beskriva hur det är.

​Söndag, och kanske vi släpper allt hemma och går en sväng ner till strandpromenaden.

Ha en skön dag.

Gillar

Kommentarer

Carita Liljendahl
,
Du har tålamod med pilljobbet, och snyggt blir det!
Soiiga hälsningar från södra Finland!
debutsky.wordpress.com
MarbellaTanten
,
Tack Carita. Jag blir mer och mer kunnig i detta pilleri. Några till sen ska de ut på modeller och modevisningar 😁nouw.com/marbellatanten
Ama de casa
,
Jättefina örhängen ju - du är så himla duktig 😊amacasa.wordpress.com/
MarbellaTanten
,
Tack Hemmafrun. 😁nouw.com/marbellatanten
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229