Vidare promenerade jag mot Marbella ... det blåste rätt rejält och någon gång undrade jag om jag skulle ge upp. Men skam den som ger sig ;-)

Jag gick och jag gick ... tills jag såg alla kitesurfare ... det kryllade av dem ...

... och jag undrar hur sjutton de lyckas att inte trasslar ihop med varandra, vissa var ju så nära och jag hade hjärtat i halsgropen vissa stunder för jag trodde de skulle krocka ...

... till slut nådde jag mitt första mål ... Victor's Beach ...

... inte en kotte där som jag kände, och det var ganska trist att sitta där om jag ska vara helt ärlig. Men mycket folk var det ... men den fina stranden har blivit förstörd av allt regn och oväder, så nu är det slutbadat för mig där, bara sten på botten ... :-(

... vidare promenerade jag ... och fick en lättnad när jag såg piren, Puente Romano. På något sätt har jag fått för mig att den ligger precis mitt emellan Puerto Banus och Marbella, men jag vet inte ... för denna dag kändes det som om promenaden aldrig skulle ta slut.

... bara att traska vidare ...

... vad får jag då se?! HJÄLP!!! Folk började fnissa och peka ... där var det fullt ös mitt bland barn och solande människor.

... jag zoomar ... och inte sa matte eller husse något heller :-O

... bara blunda och gå vidare ...

... titta lite på badvakterna som hade otroligt mycket att göra denna dag :-D

... här fick jag min andra lättnad ... äntligen började jag närma mig Marbella centro ...

... här ska de förmodligen bygga en ny strandbar ... vad jag kan tro. Återstår att se när de är klara ...

Thank God! Nu var jag sååå hungrig så jag smet in på en tapasfavorit, satte mig i en hörna i småskugga och åt världens godaste getost med bacon och honung, plus currypotatis och kycklingvingar ... så gott! Det var på La Bodega del Mar .

Proppmätt gick jag en liten runda ...

... sen fick jag nog och tog mig hemåt ...

... med katamaranen ...

Väl hemma gjorde jag precis ingenting ... absolut inget, det är en stor konst i sig att bara kunna vara. :-)

Väntar på målaren som skulle varit här klockan 10.00 men fortfarande inte dykt upp ... klockan är nu 10.45! :-/  Undrar om han kommer?

ÖgaMotÖga

Gillar

Kommentarer

sol och salta vindar
,
Aaaaaahahaha, vilken härlig runda! Mycket att se och gott att äta..finns inget bättre än långpromenader mimmia.wordpress.com
ogamotoga
ogamotoga,
Det var skönt, fast det blåste. 😉
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229