Kanske jag/vi är sena med att titta på denna serie ... men hujedamig! Från att ha varit en spännande, intressant och "sjuk" serie har den förvandlats till rena rama skräckisen ... är inne på säsong 5 nu.

Ni vet kanske redan att jag avskyr skräckfilmer, och tittar aldrig på sådana. Men nu började ju denna så himla bra, så jag kan inte sluta titta, måste ju se vad som händer med den där knäppgöken.

Vad jag upptäckte igår, det var att delar av mitt liv finns med i den där serien ...

Hunden i serien heter Juno, hur likt är inte det namnet för Junior som oftast vi bara kallar Juni (uttalar Djoni) ... inte så långt ifrån. Lade också märke till att två av kaffekopparna är identiska med två av dem vi har hemma, exakt likadana 😱.

Det var någon annan liten detalj också som jag reagerade på, men kommer inte ihåg just nu vad det var.

En bekant här i trakten är lite "kockofläng" i huvudet, inte dum eller så ... han är snäll och väldigt intelligent, men något "fel" är det, påminner lite om Norman i serien när han är så kallat normal. Nu väntar jag bara på att den bekanta ska visa en helt annan sida ... dumma mig. Dessutom har Norman förföljt mig i drömmarnas värld tre nätter i streck och två gånger lite utspritt så där ... i dessa drömmar har även den bekanta visat sig med märkligt beteende.

Jag sa till The Bodyguard igår ... om det kommer in någon arkitekt i serien så vette katten om jag vågar se mer på den .... Vad tror ni? Jo, det kom inte in någon arkitekt (inte ännu), men de skulle på någon föreläsning eller vad det var inom arkitektur, så man vet ju aldrig.

Om någon karaktär kommer in i serien med namnet Sofie, Sophie, Sofia, Sophia, Anna-Sophie eller liknande ... eller någon med efternamnet Peters och blir mördad ... ja, då kommer jag sluta titta på den helt och hållet.

Ja, så nojjig kan jag bli när jag ser skräckisar, vilket egentligen inte är någon skräckis, bara jag som är känslig.

Dessutom har jag varit väldigt nära den där Norman och Bates Motel, på riktigt alltså! Det var år 2012 när jag var på Universal Studios i Hollywood, Los Angeles ... där gick han som rena psykopaten över gårdsplanen ...

Lite suddig bild, men vi var tvungna att passera snabbt innan han skulle hinna ifatt oss. 😝

Nu kom jag på att jag måste ju självklart blogga om Universal Studios, det var så himla roligt där. Hade jag haft tillräckligt mycket pengar hade jag lätt dragit med mig sonen och The Bodyguard dit, bara för det ställets skull. Väl värt att besöka om man är i de krokarna.

Vilket fall som helst, om ni inte sett Bates Motel så gör det ... det var två lite smådryga avsnitt i säsong 4, men nu i säsong 5 har den kommit igång igen, det med råga! Värre än alla andra säsonger, fast de är såklart jäkligt bra de med ... annars skulle jag ju inte komma till dit jag är nu.

  • 68 visningar

Gillar

Kommentarer

Ama de casa
,
Haha! Så du inte bara ser skräckserier - du lever i en, helt klart! 😉
Skräck är inget för mig, jag vill hellre se romantik 😃
amacasa.wordpress.com/
MarbellaTanten
,
Borde flytta härifrån! 😃 Hahaha ....nouw.com/marbellatanten
Catharina
,
Den har jag faktiskt inte sett så kanske borde jag. Älskar ändå skräckisar litegrann. Vi var på Universal studios i Los Angeles 2014 och det var en upplevelse. 2016 var vi på Universal i Orlanda men jag tror nog att jag gillade LA bäst. Grymt roligt!www.cathscornerblog.wordpress.com
MarbellaTanten
,
Så himla kul är det där. Orlando har jag inte varit ... anske lika bra att låta bli då. 😉nouw.com/marbellatanten
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229