Har haft fullt upp med myror, grovstäd och pyssel sista dagar.

Angående myrorna har jag nog lyckats blockera dem ifrån att komma in i lyan och balkongen ... fi fasiken vad med tejp jag tejpat springor och hål, och det har hjälpt mycket väl ... måste bara komma ihåg att köpa silikon och täta dessa ställen.

Skurat golven har jag även gjort som en galning ... dörrar, karmar, allt som jag kommit åt .... slängde även ut gamla duschdraperiet och köpte ett enkelt vitt, vill inte ha något mönstrat då kakelväggarna är full med mönster.

Sen har vi det där med toapapper. Jag köper vanligt oparfymerat ... The Bodyguard har förmåga att köpa dasspapper med parfym. Härom dagen kom han hem och sa: Nu kan du torka röven med aloe vera. Där kom en ny doft ... förra gången han kom hem med toapapper var det någon annan doft som luktade så skarpt att hela lyan doftade av det toapapper, hahaha ....

Men ibland kommer han hem med riktigt bra saker ... som JULMUST!!! Älskar julmust men blir kass i magen av att dricka för mycket .... tur då att vi har Aloe vera dasspapper då 😂😂😂.

Undrar varför trädgårdsarbetarna aldrig ... eller de tar väldigt lång tid .... innan de sopar upp allt de klippt ner? Kanske väntar på en som mig som plockar upp det och dekorerar balkongräcke. Fast det gör jag inte i år.

Mat ... tog vad jag hade hemma .... kokade pasta, stekte nötfärs med lite chilipaste och andra gottiga kryddor, skivade lök, paprika och zuccini ... varva och in i ugn ... lite riven ost på toppen också. Fy fasiken vad gott det blev.

"Granen" och Maria med lärjungarna är på sin plats här ute i parken.

Och jag undrar om hyacinten kommer hinna blomma ut innan jag sätter mig på flyget till Sverige ... Jag hoppas, för förmodligen kommer den vara stendöd när jag kommer hem igen, hahaha ....

Kan knappt känna av att det är December .... så varmt ute att man lämnar jackan hemma.

Börjar få pirr i magen av glädje att få umgås lite med syster, son, bror, mamma och pappa ... ska bli så kul och mysigt!

Nästa inlägg om pyssel ...

Gillar

Kommentarer

Carita
,
Både stämningsfullt och roligt här 😊
Aloevera är säkert bra för baken ibland, antar att det är ett fuktigt papper, inte vanligt torrt toapapper?
debutsky.wordpress.com
IP: 82.99.3.229