... jag borde få något Världspris över sömn. Fick en extrem huvudvärk när jag var på väg hem från arbete, ni vet sådan värk så man nästan ser suddigt. I och för sig så har jag dålig syn och ser ganska suddigt i normala fall, men igår var det extra suddigt. Kom hem, tog en huvudvärkstablett, la mig i sängen och skulle vila lite, då var klockan runt 21.45, fel, klockan var nog inte mer än 20.45, kom ju hem en timme tidigare igår ... jag vaknade idag 10.30 ... Jag älskar att sova, men tycker att detta är lite överdrivet ... ni kommer väl ihåg förra helgen, då jag vaknade runt 13.00!!! Jösses!

Söndag, och vad ska jag hitta på? Förrutom att jag har en bauta hög med rena kläder som måste ordnas? Har lust att vara utomhus, men tycker vädret är för grått och osäkert, solen tittar väl fram då och då, men temperaturen är inte så skön. Varför kan det inte vara strålande sol och värme på miina lediga dagar? Jag har en stor lust att gå till min bror och flyta runt på krokodilen i poolen, men ... gaahhhh!!! värmen, var är värmen?

Tropical Beach i Helsingborg är också öde ... det såg jag igår ...

Nä, vet ni? Just nu sitter jag ute på balkongen fullt påklädd + poncho ... det är för kallt att sitta här, så lika bra att gå in och få de där aptråkiga sysslorna gjorda. Förresten ... den där jäkla missen jag gjorde med min telefonräkning, den jag råkade betala fel, var jag tvungen att betala i Fredags, då Telia är usla på att svara telefon, så jag tappar tålamodet, och jag ville få detta klart så fort som möjligt ... den har gjort mig väldigt ganska "fattig" resten av månaden. Men klart, jag ska se positivt på det hela, nästa månad är jag 2500 riksdaler rikare ... bara det att jag hade faktiskt lust att boka flygbiljetter till Marbella idag, vilket inte funkar nu ... skit också!

Trevlig Söndag!

ÖgaMotÖga

Gillar

Kommentarer

Nicki 007
,
Håller med dig om vädret, det känns som om sommaren inte riktigt vaknat ännu det är inte så kallar barfotaväder än och vi närmar oss augusti. suck bra att hoppas på att det blir bättre.. Kram Nickinicki007.wordpress.com
ogamotoga
ogamotoga,
Hoppas jag med!
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229