... jag sa att en vän hade åkt ner till Fuengirola ... det är inte sant! Det var jag som tog förgivet att han gjort det. "Varför?" undrar ni. Jo, svaret på det är väldigt enkelt: "För att han/familjen/mamman, eller vem det nu är, har lägenhet där." Så där av kom mitt "förgivet" ... i verkliga livet så flög han till Kanarieöarna!!! Vad ska han där att göra? VA?! Ja, ja ... han bestämmer väl själv över sitt liv och vart han ska åka. Jag gråter inga bittertårar. Något jag gråter bittertårar över är det här:

Stort svenskt sportbilsevenemang i Marbella. Mer om det kan ni läsa här:

"Marbella laddar upp för ett av världens mest eftertraktade sportbilsevenemang. Det är ”Wileco Race for..." http://www.svenskamagasinet.nu/shortnews.10213.html

Lite av tänket att åka ner förutom att det är varmare och förhoppningsvis soligare, var att ta det lugnt och hämta nya krafter, utan för mycket folk och turister runt mig (iof sig är jag väl också turist, men känner mig verkligen inte som det när jag kommer dit ... känns mer som mitt hem, min stad.) Men nu, ska detta pågå mellan 4-11 April!!! Vill inte veta hur mycket folk och trafik det kommer vara överallt. Får kanske gömma mig uppe i bergen någonstans, jag vet inte.

Imorse testade jag mig själv ... att våga gå ut utan min poncho över skinnjackan!!! WOW! Jag frös inte, bara lite när vinden kom och greppade om mig. Måste öva mig lite ... dock var mina tjocka strumpbyxor under jeansen ... fasar för hur mycket jag kommer frysa tidig söndagmorgon när jag går till bussen och ska åka iväg, för planen är att ha med mig så lite som möjligt.

Ja, nu har jag varit uppe några timmar och borde kanske koka lite ägg och göra toasts ... Min lediga, sova länge morgon slutade med att jag vaknade runt 07.15 ... somnade om, vaknade vid 08.00 ... somnade om, vaknade och gick upp 08.45 ...

ÖgaMotÖga

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229