... de där folket som kom ner igår, har gjort så jag är helt groggy i huvudet just nu. Så mycket att jag nästan stortjöt när jag vaknade lite över 10.00 imorse.

Efter jag kom hem från Marbella igår, så hängde jag ju ett litet tag på El Jardin som ni redan vet.

Gick hem och strosade runt där ett tag ... tyckte att The Bodyguard var lite sen och tog lång tid på sig att komma hem. Tog lite vin i tristess ute på balkongen ... när han väl kom blev jag målarsugen, och woohooo, jag lyckades dra några streck .

Vidare gick vi till Studio 68 för att vänta in tid ... eller rättare sagt, JAG fick vänta, för The Bodyguard är ju så populär och måste skriva autografer hela tiden ... Ni har väl sett filmen?

 ... jag satt där med mitt vin och glodde på en palm och ett annat träd som hade en småtrist grå himmel ...

... Men helt plötsligt händer det! Wooohooo!!! Ett kärt återseende och så himla kul. Maria och Mattias dök upp ... på La Sala i Puerto Banus.

... vidare bar det iväg ner till hamnen, och hamnade på ... jag vill inte ens säga det egentligen ... Havana Club ...alltså ärligt, ett diskotek med dansande lättklädda kvinnor och män ...

Där stod jag och Maria med champagne som inte ens drack upp, medans The Bodyguard och Mattias hade glömt bort att jag och Maria fanns på planeten. Totalt osynliga ... Man kan knappast förstå varför ...

... jag och Maria var ju ganska säkra på att deras fantasibubbla skulle spricka någongång ... så vi passade på att springa iväg och göra det här!

... När de där två manliga varelserna vaknat upp till verkligheten så var det bara pizza och kebab som gällde. Jag själv somnade som om jag blev stendöd ...

#blogg100

67/100

ÖgaMotÖga

Gillar

Kommentarer

Carita Liljendahl
,
Man orkar kanske inte riktigt som då man var nitton år ung 😊 Fina är ni!debutsky.wordpress.com
ogamotoga
ogamotoga,
Det är en markant skillnad.
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229