Jag irrade ju runt imorse i Marina Banus på jakt efter jacka ... in och ut i olika butiker.
Det slutade med en av dem jag visade i ett tidigare inlägg, den kommer nog fungera i både Sverige med poncho över och utan poncho i Spanien ett bra tag framöver.

På H&M för knappa 50 €
Ni finner den https://m2.hm.com/m/sv_se/productpage.0664190001.html hoppsan ... hela länken, kunde inte ändra länken till HÄR ... haha ... skriver från min old fashion Samsungmobil 😉😅

Jag har inte samma modellpose som hon på bilden ... jag ser mer ut som en säck potatis, men det bjuder jag på, haha ...😂

Supernöjd med den! Den ska bara forma till sig för min fantastiska figur *host&harkel.

Första jacka jag köpt på H&M sedan 1999 ... då köpte jag en kappa som min son, då 4 år, valde för jag fick en extrem beslutsångest mellan två stycken. Han hade bra smak och den kappan hängde med i galet många år! säkert till 2011! För den var även med när jag flyttade till Köpenhamn 2009 ... nu är den kasserad, om ingen annan tagit hand om den.

Har en liten break från skolan. Vi ska ha Open House från kl. 19.00 med gratis sminkningar, gratis cocktails och dj.
Mina elever har samtidigt praktiska examen provet ... tidigare idag hade de det teoretiska provet ... fi fasiken vilka bra resultat! De har verkligen lyssnat på vad jag sagt och lärt ut (även om jag vissa gånger varit tveksam att de gjort, hahaha)  + studerat i sina kursböcker ...
Mycket, mycket bra!
Är så stolt över dem! 😍

Gillar

Kommentarer

Helt otroligt! Vaknade pigg som en mört kl. 08.00!!! Jag?!
När hände det senast utan alarm? Minns inte ...

Skönt var det iallafall. Kaffe, dusch och ut med vovven i lugn och ro, ingen stress.

09.30 promenerade jag ner till Puerto Banus, kom ner lagom till 10.00.
In till Kinesen för julpynt och ballonger till skolan.
Sen snurrade runt bland de få butiker som finns i lilla shopping center, Marina Banus, på jakt efter en jacka jag kan nyttja en längre till utan att vara för vintrig och varm. Idag är det riktigt varmt här!
Återkommer till jackan i ett annat inlägg.

Julbelysning har hängts upp och de kommer tändas ikväll.
Syns inte speciellt mycket på bild men de finns där.

Fint har de pyntat inne i Marina Banus.

Nu jobb!

Gillar

Kommentarer

Inte så mycket annat att fixa, lite grann bara ... som ny jacka, ljung till balkongen, lite småpynt, kanske pepparkaksbak i helgen, så det blir lite julkänsla här hemma innan jag åker iväg ...

De billiga biljetterna blev inte så billiga i slutändan ... slutade på 1750:- i och för sig är det väl bra pris tur och retur med bagage ... avskyr resa med bagage, men måste denna gång om jag ska kunna få med mig planthållarna i Macramé ... de är rätt stora så inget annat att göra ... hemresan kan jag ju plocka med mig lite saker som jag saknar, he he ... onödigt att köpa nytt när man vet att man har sina favoriter i ett annat land.

Men angående jackor, gaaahhhh! Vilken beslutsångest! Vill ha en varm jacka så jag inte fryser röven av mig i Sverige, samtidigt inte för vintrig och fööör varm för klimatet här i Spanien, nog för att det är kallt men inte så kallt.

Kanske bara skulle svänga inom H&M snabbt och se vad de har ... kanske titta närmre på några som jag såg deras hemsida. Inte säkert de har dem heller.

H&M

Tja, vi får se ... kanske det blir en tur in till Marbella och hittar något roliga där på söndag. Behöver jag vänta så länge?

Gillar

Kommentarer