Eftersom jag struntar i att fira Halloween i år, kommer inte ens gå till den privata halloweenfesten som hunden Leo's husse och matte håller.

Så kallt, och jag har sprungit ut och in med jycken för att få honom att kissa i regnet vilket varit lite halvsvårt. Nu efter sista rundan för idag/ikväll lyckades han tömma allt som behövdes tömmas *thank God" för det 😜. Absolut ingen lust att springa ut igen i regnet ... det har blixtrat och mullrat också, favoriten ... NOT!!!!

Just det ... eftersom det nu inte kommer några bilder för ikväll då jag nu ligger i kanindräkten i sängen och tokvägrar gå ut, så kan jag visa er lite bilder från Halloween tider när jag var i USA år 2012.

Har massa bilder från paraden i Los Angeles och andra ställen i Utah ... men tyvärr är alla de bilder i Sverige i tryggt förvar hos mor och far, men jag såg ett par som jag har på Facebook 😊


Några dagar innan 31 oktober så lånade jag en bil utanför Salt Lake City i Utah för att köra till Los Angeles i California,

den morgonen hade det börjat snöa ...

... i Sundance fanns det ingen snö, men många vackra färger och allt luktade höst (så gott) ...

I Park City, även den lilla staden ligger i Utah ... där var det torrt men mycket halloweenpyntat i butikerna, har aldrig sett något liknande. Park City är en känd skidsportcenter, men just den dagen jag var där fanns det noll snöflinga 😁

Det blev en tur till Gardern Village och kollade deras Witch fest ... hela stället var fullt med pumpor, häxor och annat "spooky" hahaha ...

Efter ca 5 dagar nådde jag fram till Los Angeles, efter att ha kört upp i alla kända Canyons och Las Vegas och allt vad man nu passerar, eller tar omväg ... fantastisk roadtrip!

Vilket fall som helst ... nu när det ändå är Halloween kan jag visa en bild från Universial Studios Hollywood på en ruggig sak, hahaha 😳

Bästa dagen var ju 31 Oktober ... Halloweenparaden genom Santa Monica Blvd, West Hollywood. Det är det galnaste jag sett ... de uppskattades till ca 50 000 deltagare i paraden, alla utklädda till allt möjligt. Skräckfylld förtjusning!!!

Amerikanarna går verkligen "all in" ... Jösses!

En bild på min FB-sida fann jag från den kvällen ...

Med detta säger jag:

HAPPY HALLOWEEEEEEN!!!!

  • 76 visningar

Gillar

Kommentarer

Innehåller affiliate-länkar

Borde köpa ny skinnjacka, min favorit här i hemmet har kedjan gått sönder på ... Gaaahhhh! Jag är rätt kräsen när det gäller skinnjackor och ibland svårt att finna någon som jag fastnar för ordentligt.

Men här nedan finns två som jag gillar ... fast enklast för mig vore väl att bara promenera ner till Puerto Banus och finna en där, i min favorit affär, istället för att beställa ... Litar inte 100% på spanska posten.

Gillar

Kommentarer

... till något idag. Inte pyssla, inte se film/serier, inte städa ... nada.

Förmiddagen började bra med sol och halvkylig bris ... nu regnar det, igen.

Hunden vägrar gå ut ... han stretar och vill bara hem. Stackaren har ju inte kissat och bajsat sedan 10.00 ... hur länge kan de hålla sig?

Gillar

Kommentarer