Ska jag eller ska jag inte gå och titta på DJ Erick Morillo ikväll på Teatro?

  • 156 visningar

Gillar

Kommentarer

Igår ... var det varmt, 28 grader kändes som 250 grader.
Ostskivorna på min macka smälte efter 30 sekunder efter jag lade på dem, vem behöver ugn för att smälta ost?
Solfjäder och solhatt ... jag höll på att smälta bort jag med. Dyngsur i håret, såg ut som, ja jag vet inte vad när jag tog av hatten.

Aldrig duschat i så kallt vatten som jag gjorde när jag kom hem, jag som avskyr kallt vatten, blev till och med svettig av att duscha ... ännu svettigare av att torka mig.
Hade jag haft egen pool hade jag legat i den hela dagarna. Kan gå ner till den gemensamma poolen, men då får jag ingen ro av alla ungar som tjoar runt i den.

Besviken på vissa som inte håller vad de lovar.

Brorsans flyg till Malaga var väldigt försenat ... skulle lyft 11.15, de kom iväg vid 22.00- tiden. Så ingen middag i Marbella med honom.

Galet mycket läckt olja från en av elevernas mopeder på fina kaklet av något slag. Men de lyckades ganska väl med att få bort det, lite ljusare nu bara istället för gula nyansen.

Fredag.
Jobb ... vad som händer efter det får jag se.

Smart sak ... tändare som laddas upp med dator. Inga lågor, vindsäker och söt.

Gillar

Kommentarer

Gick till Japanen på hörnan på Centro Plaza igår kväll ... blev inte så mätt av Gambas Pil Pil som jag gjorde hemma.
Gott!

Och nu är jag med hatt, solen är så het så det känns som om jag bränner sönder hela skalpen. Hatt skyddar, men jag blir jäkligt svettig i panna och hårbotten.
Hej hej, hej på dig!

Tycker synd om arbetarna som får stå i gassande sol ... speciellt de som förbereder för husbyggen på denna plätt. Hu jeda mig!

Nu ett glas vin och fira att min Bror kommer på ett litet besök imorgon, ska bli så kul att träffa honom och hans nya donna, spännande! 😆

Gillar

Kommentarer