Så trött efter dagen så vi hörs imorgon ... zzzz ...
Var uppe så tidigt och på inspelning. Mat. Koma. Godnatt.

  • Marbella
  • 124 visningar

Gillar

Kommentarer

Fiiiii Faaaan, vad jag är trött. Mina ben strejkar just nu och ögonlocken vill knappt vara uppe.
Morgonpromenaden som blev en rätt sen morgonpromenad, vid 11.00 *gulp*.
Tänkte ta en kortis då det var rätt kyligt ... började bra mef att Junior fick säga hej till DJ Russells hund ute på gatan, gick finemang, inga knorr, morr, vildsvinsljud från någon av dem. Rätt kul att Russell har en Jack Russel 😂
Vidare gick vi till franska caféet och Junior mötte sin Big Love Golden ... lika glada blir de två av att träffas 😍

Där började det bli lite varmare ... molnigt men väldigt bra väder att promenera i.
Vi började trava upp mot Aloha Pueblo, och av en slump mötte vi de två svarta cocker spaniels (de två som kissade ner min vita klänning när jag var på väg till öppningsfesten på Ocean Club). Jag och deras matte stod och babblade lite medans hundarna busade med varandra.
Vidare gick jag och Junior ...

... och vi gick ...

... och vi gick ...

... och vi gick ...

... och vi gick ...

... till slut orkade vi inte gå mer, det blev varmare och varmare ... jag trodde jag höll på att få solstink och svimma.
Då gick vi med raska steg in på Magna Café och drack vatten och vin och käkade salta chips i skuggan. Satt där nästan en timme!

Efter vi vilat oss då ett bra tag travade vi hemåt.

I ca fem timmar hade vi spatserat runt och runt ... när jag kom hem vågade jag knappt sätta mig ner för att vila, så genast började jag ordna till tonfiskkotletter med pressad citronsaft, vitlökssalt, peppar och färsk dill.

Guda goda blev de med ris, citron/dillsås, ruccola och annat grönt ... plus min egengjorda chili paste ... asså, hållbarhet i två veckor ... även om jag skulle ta lite av denna varje dag skulle den vara i två år! Så lite behöver man 😂

Tror fasiken jag måste duscha och sova snart, trots att klockan inte är mer än 20.50.
TV-inspelning imorgon ... bäst att vara frisk och kry då det är första TV-jobbet för mig här i Spanien.

Gillar

Kommentarer

Jag lovade i förra inlägget att jag skulle berätta vad målet var när vi kom in till Marbella.

Så klart HUNDPARKEN!

Junior var väldigt ivrig dit, ju närmre vi kom dess ivrigare blev han ... det hade han skäl till också. Full ös där inne!

Först blev han nog lite chockad av alla hundar som var där ... 8 eller 9 stycken ... han rusade in, ställde sig i tvärnit och stel som en pinne först 😂

Sen släppte han loss och hade såååå himla kul med alla hundar av olika raser och blandningar .... oj oj oj vad det sprangs, skälldes och jagades boll och varandra så klart 😍

Själv blev jag omringad titt som tätt för vovvarna luktade väl gooooodis bacon i min väska, hahaha ....

Alltid lika trevligt att komma dit och där får jag öva på mina spanska kunskaper som knappt finns kvar längre då alla är spanjorer där ... aldrig har jag mött någon som kan prata engelska där inne, .... eller jo, ett par ord så som jag kan spanska ungefär 😄. Men vi gör oss förstådda och har det mysigt bland alla yrväder.

Aptrött! Vad vi gjort idag tar vi i nästa inlägg .... så trött att jag kan somna nu vid 20.00 .... Zzzzzzz .....

Gillar

Kommentarer