Innan vi gick till festen i fredags tog vi en sväng till Centro Plaza för att kika på ett nytt kontor som The Bodyguard har ritat och designat för Codecosol, som bygger hus och lite så där. Ljust, stilrent och snyggt med betong och blankt golv, med lite träinslag. 😊

Jag satte mig ett litet tag på New Asia som ligger precis bredvid.

Lagom tills vi skulle gå vidare stötte jag på ett par som jag bara träffat på lite snabbt en gång tidigare, de har två svarta cocker spanielvalpar, 6 månader gamla, eller unga. De blev så glada att se mig så den ena kissade ner min vita klänning, jag som skulle på det stora partyt 😂😂😂 . Ägarna höll på att dö av skam! Hahaha ... jag for in till toaletten och tvättade av kissfläckarna, inga problem att få bort dem, men halva klänningen blev väldigt blöt, tack och lov var det strålande sol och varmt ute så den torkade under tiden vi gick ner till Ocean club. Fast innan vi gick så propsade paret på att de skulle bjuda på ett glas vin på grund av det som hänt, så jag satt med dem ett litet tag, väldigt trevliga människor 😊

Syns kanske inte så mycket på bilden, men det var rätt mycket gult på den.

Som sagt, klänningen hann torka innan vi blev scannade när vi skulle in på OC. Just det ... jag skulle berätta att min kväll inte var slut när jag kom hem vid 02.00. Jag gick ut med hunden, råkade stöta på Lina ... hon tyckte jag och Junior skulle följa med hem till henne och ta ett glas vin, vilket vi gjorde ... lyssnade på Depeche Mode och babblade. Fast det blev inte så mycket vin för mig, ett halvt glas, sen gick vi hem .... jag och Junior.

Gissa om jag sov länge igår ... helt färdig. Men idag vaknade jag redan vid 08.45, piggelin, så nu är det väl tvätt som står på schemat.

Kan meddela att just nu när jag sitter på balkongen och skriver, så har jag en väldigt arg tennisspelare nedanför, vi har en tennisklubb precis här utanför, han skriker "Helvete!" och gormar massa annat. Svensk kille. Hahahaha ....

Nu måste jag göra lite nytta här hemma.

Vi hörs!

Gillar

Kommentarer

Aldrig druckit så mycket champagne i hela mitt liv som jag gjorde igår ... mama mia! 😳

Vi gick till Ocean Club's opening party igår. Så kul, så fantastiskt, så mycket folk, så mycket av allt! Dress code var vitt och silver. Normala fall kostar det från 200€/pers att komma in, sen får man så klart köpa dricka där inne ... men igår var det fri bar (champagne) och småplock eftersom det var invigning ... jeeezuz vad deras miniburgare är GODA!

En toppen kväll!

Vet inte vem som fotat dessa bilder på mig och The Bodyguard ... någon mästare var det inte iallafall, hahaha ...

Jag själv kanske inte heller var så bra på kameran igår ... eller, vi skyller på ljuset!

Kan knappt beskriva i ord hur fantastiskt allt var, så ni får ett par korta filmsnuttar att se på.

Och denna fantastiska varelse ska vi inte tala om, ett stort WOW!

Och självklart blev det lite fyrverkerier ...

Kom hem vid 02.00 ... men där tog inte min kväll slut, hunden skulle ju ut en sväng och man vet aldrig vad som väntar runt hörnet ... det tar vi i nästa inlägg, som även kommer innehålla lite om hundkiss på kläder.

Gillar

Kommentarer

God morgon!
Mina fötter och ben ömmar efter allt spring och stående de sista dagar, stackars lilla kropp.
Eleverna sminkade som sagt lite på SWEA's modevisning, de klarade det väldigt väl med tanke på att de är så nya och knappt hunnit ha en riktig lektion ännu. Riktigt bra jobbat av dem.
Mina öron susar efter miljarder frågor och allt surr som det var på plats, hahaha 😁.
Blir ett kort inlägg det här, måste börja jobba alldeles strax 😊.

Kommer inte hinna blogga mer idag, så vi hörs imorgon ... förmodligen i ett halvt medvetslöst tillstånd 😉

  • Nueva Andalucia
  • 224 visningar
  • Nära Marbella, Málaga, Spanien

Gillar

Kommentarer