Tänk vad besök av son och adoption av hund kan ge en så mycket energi, och ge en verklig känsla av hel familj. Älskar det! ❤ Försöker fortfarande övertala sonen att flytta hit, vilket kankse inte nu är så omöjligt, mindre omöjligt nu än innan han kom hit . Men han ska så klart arbeta in sig i arbetsmarknaden i Sverige först, och få mer kött på benen om man säger så .

Mötte The Bodyguard och Junior på ett cafė efter jobb, The Bodyguard åkte iväg på sitt håll, jag och Junior gick hem. Lite mat och vila. Frågade honom om han ville följa med ut en snabb sväng till "kiosken", satt på han koppel ... svaret jag fick var en djup suck: Åh NEJ! Måste jag? blicken. Okej. Inte fel att låta honom vara ensam i 10 minuter, så jag gick ... När jag kom hem och satt nyckeln i dörren ... inte ett ljud, inte ett skall, som han brukar när grannar eller vi kommer hem ... nä, han satt så fint på golvet och såg oskyldig ut. Då såg jag ... han har/hade hoppat upp i sängen och bökat runt, det enda stället han absolut inte får vara! Hundar i säng är förbjudet hos mig, även om det är mysigt, så nej. Men vad ska jag säga, kan ju inte säga något om jag inte tar honom på bar gärning .

För den delen hade han ju hoppat upp i sängen precis efter jag stängt dörren efter mig imorse när jag gick till jobb ... frågan är bara om han visste att The Bodyguard låg kvar .

Vad såg jag när jag gick till "kiosken"? Jo, den här rackaren!!!

Gillas INTE i området där jag bor. Den var ganska långt ifrån vårat hus, men ändå i området, innanför grindarna. De är ju rätt snabba på sina spinkiga små ben. Undrar om en skylt skulle hjälpa ... en skylt med en brinnande kackerlacka och text: "Förbud för kackerlackor att träda in." eller "På egen risk, avseende kackerlackor". Äsch, jag vet inte ... jag är inte rädd för dem, men vill inte att de kommer nära, sen får de göra va fan de vill.

Gillar

Kommentarer

Ja, nu förvarnar jag er Läsare att det kommer säkert bli många hundbilder nu när Junior kommit hem till oss, men lovar, det ska inte bli en hundblogg :-D

Fast detta inlägg kommer vara ett Junior inlägg <3 . Han är underbar den hunden, så snäll och go. Mesta träning för honom är faktiskt bara att gå ordentligt i koppel och inkallning, annars är han superduktig och glad prick.

Hans ägare, eller fd-ägare, fast ägare är hon väl fortfarande då vi inte skrivit över honom på oss ännu, om allt fungerar som det ska med honom gör vi det om en vecka :-) <3 . Och vad både jag och The Bodyguard känner så kommer det gå jättebra. Ingen tvivel på det.

Junior han inte ens komma in i lägenheten förrän han mötte fyra nya polare i vår park ... glada sprang de tussar och lekte och hade det skoj ett bra tag. Ägarna till de andra hundarna, beundrade Junior så mycket, att han är så vacker, snäll och go. En riktig drömhund :-D

Junior är den svarta mini schnauzern, info för er som inte hängt med här i bloggen ;-)

Jag och Junior gick till slut hem och packade upp hundmat, filt, leksaker och borste som vi fått med ... och han har inte den billigaste borsten, utan fint ska det vara :-D

Han gillar inte bli borstad särskilt mycket, inte ännu, men det kommer bli ändring på det kan jag lova. Hon som haft honom har inte borstat honom så mycket ... så han vill gärna bita och leka med.

Sen satt vi på golvet på balkongen och myste lite :-D <3

... och slappade tills The Bodyguard kom hem ...

Då gick vi ut på en lång promenad, och Junior träffade andra hundar längs vägen som han sniffade och hälsade glatt och vänligt på ...

... strax där efter träffade han på Hasses vovve, och det var kul, och BRA då Hasse har restaurang Starz på Centro Plaza, och hunden är med där alltid, och vi är ofta runt krokarna där. Det gick väldigt bra mellan våra vovvisar <3 Så bra att Hasse till och med bjöd på lite gottis ;-)

[wpvideo YW8QKZrY]

Eleverna har gått till Sisu för poolparty, jag sitter och väntar på att DJ-eleverna ska sluta. Bra och seriösa elever i den gruppen som väljer att lära sig mixa och sån't där istället för att festa. :-D

Gillar

Kommentarer