... hängandes eller liggandes vid poolen gick jag in ...

... blev hungrig och gjorde mat, för det räckte inte så långt med meloner och chokladpudding til lunch ;-)

Grädden i chokladpuddingen hade smält i värmen så jag kunde mer eller mindre dricka upp puddingen ... lite som O'boy. Hahaha ...

Började läsa den här boken "En av oss", om Breivik ... ja, ni hörde/läste rätt! Jag läsa en bok!!! Vad har hänt med mig? Hahaha :-D Och förvånande nog så hade jag idag en ro i kroppen så jag lyckades plöja en hel del sidor, och fastnat för den ...

Det var så skönt att bara ligga ner på rygg, mage, sida, sitta ... glo, läsa och bara njuta av solen, det kom några vindar mellan varven, men det gjorde inte så mycket ... var bara skönt.

Men skönt är det inte nu ... röven är illröd, likaså knävecken ... hur kan man bränna sig i knävecken? Annars har jag klarat mig bra från att ha bränt mig ... bra färg har jag fått, bara röven och knävecken som är röda ... hahaha :-D

Och här får man inte dyka ... dyk inte i duschar! :-D :-D :-D

Oavsett att man inte får dyka i poolen, så är det väldigt få som lyder det förbudet.

ÖgaMotÖga

P.S. Var på väg ner och ta ett dopp, men vattnet var jättekallt idag tyckte jag så jag fegade ... konstigt, då sist jag badade var det jätteskönt.

Gillar

Kommentarer

Sovmorgon till 12.00, hahaha :-D  Jag vet, jag borde få ett Världspris för sömn ... men det är ju så himla skönt att sova. Anyway, upp och hoppa din loppa sa jag till mig själv till slut ... brygga lite kaffe, fram med meloner, och chokladpudding (ja, chokladpudding får man äta till frukost när man är vuxen) ... ner under täcket igen och myser, andas frisk luft och lyssnar på smattret från småregnet. Så jag har det bra jag :-) .

Hade lite svårt att somna igår, trots att jag var så trött. Började sakna The Bodyguard väldigt mycket, och det kändes så tomt, och jag saknar hans prat om ditt och datt, och skratt. Nu saknar jag sonen ... längtar tills han kommer ner och hälsar på. Vet inte själv när jag kan hälsa på i Sverige, känns som om jag aldrig mer kommer komma tillbaka till Sverige, hahaha :-D

Tänkte jag skulle plantera om lite tomatsticklingar, har ju några kvar ... men det är lite småruggigt ute på balkongen, görs nog imorgon istället. The Bodyguard tyckte jag skulle prova odla ingefära, då jag i mörker och smålullig tände eld på hans som börjat få spröt ... trodde det var rökelser. Hahahaha ... :-D :-D :-D Tror det var samma kväll som jag flyttade hit ... så ganska trött var jag också efter resan. ;-)

Ska nog göra ett blogg inlägg  till skolan, de vill ju att jag skriver och fotar till deras blogg också en gång i veckan,  och det passar ju bra som denna dag. Hade vädret varit fint hade jag nog frågat Maria om vi skulle ses i Fuengirola och tagit bussen dit. Men men ...  nu är det inte det :-)

Arkivbild ... Skål Skål, Maria!!! Om du läser det här. :-D

ÖgaMotÖga

Gillar

Kommentarer

Ni vet, jag är inte van vid att vara så ensam som jag är just nu ... så jag tar alla chanser jag får att möta upp de få vänner jag har här just för tillfället, vilka är få ... men det känns också tillräckligt :-) Jag "känner" några spanjorer lite ytligt som gärna pratar, men det är inte samma sak, för det första är de halvkassa på engelska och jag är megakass på spanska ... hahahaha :D

Efter denna dag känner jag mig nöjd ... mer än nöjd! Efter ca fyra timmar hängandes inne i Old Town i Marbella så är jag nu hemma och fixat inför morgondagen ... Ordnar till lunch för imorgon, handlat kaffe, mjölk m.m. som jag kan ha stående i skolan ... för dyrt att käka ute varje dag, även om jag får 10% rabatt på ställen runtom ... packat ner sminkpenslar, ordnat papper inför nya banken imorgon ... och ja, lite så smått och gott :-)

Och vet ni vad?! Danskjeflarna har öppnat en glassbar eller vad det nu kan vara ... mitt inne i gamla stan! Kolla här bara! Det var Anders som visade mig den, och gissa hur GOTT det luktade när vi gick förbi ... MÅSTE dit en dag och provsmaka :-D ;-)

ISVAFLEN!

Anyway, vi tänkte gå ner till strandpromenaden, men det blåste för mycket ... så vi gick upp till gamla stan igen och satte oss på "mitt" tråkställe som det är egentligen men som jag ofta hamnar på när jag är där ... medans jag väntade på min buss hem.

Varför den kvinna ler så mycket och stirrar in i min kamera, det vet inte jag? Kanske jag såg helt kokobanana ut? Jag vet inte ... Känner inte henne.

Anders var också väldigt glad ... just denna bild mer glad än vanligt, för han visste min buss snart skulle köra och han var sjuuuukt sugen på vin och ville hem till sin terrass ... han körde bil så han blev stoppad i sitt drickande :-D :-D :-D Och han och hans donna bor ju en bit bort ifrån oss ... inga bussar går dit då de bor i "bergen" ... Hehe ... ;-)

Nä, nu ska jag avluta här och försöka somna så jag är pigg och alert imorgon. ;-)

Börjat storma som in i bomben här också ... begriper mig inte på vädret här nere ...

ÖgaMotÖga

Gillar

Kommentarer