... lita aldrig på en främling eller till och med någon tror du känner. Hädanefter säger jag NADA till någon! Jo, till ett par få i mitt liv. De är väldigt lätträknade också ... finns en del man kan lita på, men också jäkligt många man tror man kan ... men inte kan. De man inte kan är de som smörar och håller på.

Fy fan säger jag! för människor som inte kan se i ögonen när man frågar, påpekar.

Tack o lov är jag inte sådan jävla fitta, om jag får säga det ordet. Något jag lärt mig, var aldrig stark i dig själv ... lär dig vara en slav och "dum i huvudet". Men den lärdomen kommer jag aldrig någonsin ta till mig.

Ses!

ÖgaMotÖga

P.S. Allt blir bra om ett par timmar

Gillar

Kommentarer

Det kan man undra. Det är så tyst och stilla. Helt underbart! Inga högljudda människor, ingen hög musik ... bara vindstilla, klarblå himmel med stekande sol.

Sitter på mitt favoritställe här i Marbella. Ett av de få ställen jag kan riktigt slappna av på, under dagtid. Har bara hänt två gånger på kvällstid under alla år, vad kan det vara? Snart 6-7 år? Jag tycker det är skönast på dagar på detta ställe.

Vart är jag då? Undrar ni. Jo, här!

... Ni som följt mig under åren, känner nog igen detta ställe.

Jag är inte ensam på stället fast jag sitter ensam. Det finns andra här också, men som gömt sig i skuggan inomhus. Själv småkikar jag på en som tvättar sin båt i stillan ro ...

... och lite runt om, just nu ner i mobilskärmen såklart, så jag bör nog sluta skriva för jag känner hur svettet börjar lacka under hakan ... dubbelhakan ... pytt på dubbelhaka, bara att acceptera att man inte är 20 år längre. Huden börjar svikta lite på äldre dagar vilket jag tycker är rätt skönt faktiskt.

ÖgaMotÖga

Gillar

Kommentarer

Som ni redan vet så hade jag en date med bloggerskan Maria och hennes dotter igår inne i Marbella. De var så snälla att de köpt lunch till oss, så vi placerade oss på en bänk, åt och pratade om ditt och datt. Sen gick vi till Mantra lounge bar och pratade vidare ...

... vidare körde de mig hem till "bonnahålan" ... satte oss ett litet tag på Studio 68 innan det blev dags för dem att åka hem till sig. Super duper trevligt, och härliga människor.

Innan jag träffade dem var det en bussresa för mig, och galet mycket folk var det, överallt. Länge sedan jag såg så mycket folk här i Marbella ... men det är väl tid nu att folk tar sig hit.

Jag satt ett litet tag på La Catalina medans jag väntade på att Maria skulle finna rätt och parkera bilen ... och se, hunden är fortfarande kvar på stället ... vet inte om ni minns, men han har fått vara med på bloggen förr också ... första gången nåste ha varit 3-4 år sedan.

... och jag blev bjuden på lite rödbetstapas av ägaren Gratis mat gillas ... speciellt när det är gott ....

Strålande väder idag, raka motsatsen än vad som visats i väderrapporter. Fåglarna kvittrar och papegojorna väsnas bland palmbladen, synd att de är så svåra att fotografera.

Kanske det blir en liten promenad.

ÖgaMotÖga

Gillar

Kommentarer