... på länge, kan bero på att jag håller på att spricka av abstinent efter nikotin ... Försöker inte tänka på det, trycker i mig Pez, drömmer mig bort ... Söndagmorgon lämnar jag Köpenhamn, ska försöka sova på flyget, så jag inte är så trött när jag kommer till Marbella. Ska bli spännande att se den nya lägenheten ... enligt The Bodyguard så ska jag kunna titta över till Afrika när jag duschar ... eller har jag redan skrivit det? Balkongen är mindre än den vi har nu, men jag hoppas några blommor får plats. Gissa om jag ska till mitt tapasställe inne i stan ... ska äta myyyycket! Måste också till Planet beat och trycka i mig några Jalapeno y queso. Lite sushi hos japanen på hörnan vore inte heller så dumt. Galet sugen på massa mat nu, jag ska ha matfrossa när jag kommer hem till Marbella ... kanske skulle köra mitt egna lilla Tapas race?

Ska packa min väska ikväll, sista natten jag sover hemma, sen är det ett tag hos syrran.

Om ni undrar om jag är uttråkad, så är svaret ja ...

ÖgaMotÖga

Gillar

Kommentarer

... igår, fanns det ett brev till mig ... ett brev som jag fick hjärtat i halsgropen av. Blandad med iver och skräck i min lilla kropp och knopp slet jag upp kuvertet ... okej, inget speciellt besked ... men jag och sonen fick oss ett gott skratt, så mycket att jag råkade kladda ner soya på det, ja, faktiskt så pass viktigt att jag blev nervös för det också, för det ska sändas tillbaka med min underskrift ... och hur snyggt är det med soyafläckar som inte gick helt bort? Ja ja, gjort är gjort ... men skit i soyan nu. Det vi skrattade över var den lilla skriften sidan på papperet. Aldrig någonsin har jag varit med om att någon "myndighet"skriver en extra rad på det här viset ... ... fast det är kanske vanligt nu för tiden, vad vet jag.

... Tiden går ganska fort nu tycker jag, lite för fort. Så fort Halloween är över kommer allt gå i rasande fart.

Nu är det redan mitten av September ... mer än det till och med ... och så är det en ny dag. Som ni flesta vet är jag allergisk mot fåglar. Alltså inte allergisk allergisk, utan mer allergisk för jag tycker de är så räliga, håller andan varje gång någon flaxar förbi, man vet aldrig hur mycket äckligt de flaxar loss och jag har ingen lust att andas in fågellöss och annat de har på sig ... gissa om jag näst intill går med blått ansikte, när jag går genom en flock stadsduvor och stadsmåsar ... örk, vad de är äckliga.

Men det såg ändå väldigt fridfullt ut där uppe på ledningarna, om inget annat var det en fin himmel medans jag väntade på bussen för ett litet tag sedan.

... Godmorgon!

ÖgaMotÖga

Gillar

Kommentarer

... nu har jag lyckats vara rökfri i ett dygn. Till och med så att jag inte ens kände något sug efter en cigg till morgonkaffet idag, och att jag lyckades att gå förbi 7-eleven utan att springa in och köpa ett paket. Nu i väntan på buss ... fortfarande inget sug. Kanske jag lyckas gå hela vägen nu att bli helt rökfri? Vi får se.

Det blev inget pooldopp för mig igår ... vattnet var iskallt, det gick inte att komma ner längre än till knävecken .

I Söndags var det lite familjemiddag som slutade i alldeles för mycket fest ... men galet kul hade vi alla med god grillmat och kräftor ...

... de mest normala i familjen är väl barnen (än så länge) ...

... och jag måste säga det att ... jag lade ut ett litet skämt på facebook, på syrran, hennes sambo och dotter när de står i mamma's kläder hon köpt i Gambia, och skrev: Hoppsan! Lycka till ert nya liv i Gambia. Något i den stilen ... tro fasiken folk de tar detta helt seriöst. Vet inte hur många grattishälsningar de två fått och många tror de gift sig ... i denna utstyrsel ... är folk verkligen så lättlurade?

... de är galna de två, men väldigt roliga ...

... Längtar tills jag kommer till jobb så vi/jag kan få ihop en liten visit till Marbella ... saknar knäppgöken där nere ...

Godmorgon!

ÖgaMotÖga

Gillar

Kommentarer