... en vecka sedan jag lämnade Marbella. Och det känns som om det är mycket längre tid sedan jag var där. 4 arbetsdagar har jag haft sedan dess, känns som 100. Vad gör jag inte då för att sammanfatta dagarna jag var där ... jo, jag fuskar ihop en video med Magisto, som blev så här ... ni vet ju redan att den appen gör lite som den själv vill med de videos och foton man väljer ...

[wpvideo 7l3iXVkP]

... sen kan man göra ett litet collage också ...

... Magisto tycker nog jag är slarvig med att knåpa ihop bilder själv, så den hade tydligen gjort sin egna video till mig, som jag inte sett förrän nu. Hahaha :-D

[wpvideo VgGDmDYJ]

Nu ska jag inte tjata ut er läsare med min Marbella-sjuka, men vissa dagar är värre än andra, så enkelt är det ... speciellt när man längtar ner till nästa gång, förhoppningsvis i Oktober ... sen får fasiken tiden gå snabbare än vad den gör ... ni vet ju redan varför ;-)

ÖgaMotÖga

Gillar

Kommentarer

... bättre en sådan här grå, regnig och ruskig dag, med att titta på en specifik Vloggare (heter det va?) ... se äventyr i vackra miljöer, med humor i också. Vem pratar jag då om? Jo, Jon Olsson's vlog. Det är så man blir tårögd av allt det vackra han och hans "gäng" upplever och ser. Man får verkligen ett lyckorus, och jag blir så himla glad av att se dessa unga människor ta vara på allt som jorden kan erbjuda, och mest glad att de tar chansen när de har den ... och inte bara festar bort sitt liv på alkohol på "partyställen". De är lyckligt lottade :-) <3 Och jag själv drömmer mig bort ... hahaha :-D

Finns en del vloggar där de filmat från Bali ... och av de där kommer mina glädjetårar fram, och jag kommer kalla dem för Emmeline och Richard, ni vet ... från filmen "Blue Lagoon" med Brooke Shields och Christopher Atkins.

Jag var tvungen att fota av en liten snutt, då jag blev helt förälskad i denna entré ... det är så snyggt!!! Fasiken att jag inte har ett eget hus ... inte ännu iallafall ;-)

... för den delen har de hyrt ett sjukt coolt ställe att bo på under deras semester, vilket drömboende! <3

Det kan ni se här:

https://www.youtube.com/watch?v=wRWCiACckdE

... men nu ska jag inte sitta här och lägga upp deras videos, utan vill ni se mer från deras fantastiska äventyr får ni klicka in er på Jon's vlog :-)  Och jag lovar er, man blir ganska salig i kroppen ... speciellt av de senaste videosarna, så klick på länken här nedanför:

Jon Olsson

Hans ubersköna "Emmeline" har hon även blogg, mer modeblogg, men även hon kan slänga upp vackra bilder på annat, hennes blogg kommer ni till om ni klickar på länken här under:

Janni Delér

Nu måste jag drömma vidare ... Hahaha :-D

ÖgaMotÖga

Gillar

Kommentarer

... mer och mer börjar tycka om att bara ta en öl på i Nueva Andalucia är Planet Beat. Sitta utomhus vid det öppna fönstret. De har nog områdets mest kalla öl, vilket uppskattas i den värme som det kan vara där, och de gånger jag varit på stället har det aldrig varit något stim och väsen, utan väldigt lugnt och avslappnat ställe.

Öppentider har de Tisdagar - Fredagar mellan 13.30-16.00, 19.00-23.00. Lördagar och Söndagar (helgdagar) 19.00-23.00. Och det ligger här:

De få gånger jag ätit där blir det från Para compartir, smått som man kan dela med andra om man har lust till det. Favoriten för mig är Jalapeno & queso.

Sist jag satt där och väntade på The Bodyguard, eller om vi gick dit tillsammans, det kommer jag inte ihåg, blev det ett par bilder ...

... fräscha toaletter har de också, med lite färglada tavlor ...

... så om ni har vägarna förbi är det väl värt ett stopp, de har himla rolig inredning. Mer kan ni se på deras hemsida, bara till att klicka på länken ...

Planet Beat

ÖgaMotÖga

Gillar

Kommentarer