... Jeeezuz chriztuz ... min nacke är kaputzki ... ziesta behövdes.

Gissa om min kropp är färdig efter allt badande, träningsvärk och det känns som om jag är nära till nackspärr. Jag lyckades slå mitt vänstra smalben två gånger med lika hårda smällar på trappan ner i poolen, jag slog foten och på råga av allt är jag jäkligt lycklig att min hälsena inte small av efter att en pall ramlade rakt på den ... blev typ ett skrapsår, men fasiken vad ont det gjorde ...

... sista doppet blev lite krodillek, stackaren, han är nog glad att han får några dagars via nu ...

... sen blev jag trött och tog det lite lugnare ...

... när jag kom hem blev det ännu lugnare, då var jag så färdig att det blev en glass och en timmes, eller mer lång siesta ... och vet ni, jag orkar inte stiga ur sängen igen, men måste. Borde duscha av klor och smörja in mig, vilket jag inte orkade innan sömnen tog mig.

Lite "Preacher" där efter kanske, och sömn igen ... imorgon är det jobb som gäller *suck* ... jag vill ha låååång semester!!! Flera veckors semester!

ÖgaMotÖga

Gillar

Kommentarer

... det är en aning fler moln än det var igår. Skönt vilket fall som helst. Även en aning lugnare i poolen denna dag Bara jag och sonen, än så länge. Har varit bollekar och bara varit flytande på Krokodillis och den andra flytmadrassen. Hjulet blev nog en aning misshandlad igår ... som ni kan se här ... inte så mycket att göra åt.

... Det är så underbart skönt att få vara ledig i hela två dagar, känns som semester . Det enda som saknas är The Bodyguard, men vår tid kommer komma framöver, varje dag, förhoppningsvis .

Vet ni känslan att nu kunna ligga/sitta i solsängen och blogga lite ... så skönt! Känna solen, lukta blommor, lukta nyklippt gräs, ha värme ... så det gör inget att molnen kommer och skuggar lite grann då och då ... jag är lugn, lycklig och har det jäkligt bra. Fast måste erkänna att jag längtar till de studier jag ska göra, för att ligga så här och bada titt som tätt, kan ju också bli en aning tjatigt i längden.

Härliga Måndag!

ÖgaMotÖga

Gillar

Kommentarer

... mina sköna hönor och tuppar. Söndag, gaaahhh så underbart!!! Trots att jag vaknade redan 06.30, men vägrade stiga ur sängen, och eftersom jag älskar att sova, så var det inga problem att somna om ... lagom att vakna vid 09.40 istället ... "Upp och hoppa din loppa" skrek mitt inre Jag. Tänkte att det är väl lika bra att lyda mig själv.

Kaffe, kaffe ... läsa morgonporr = bloggar, kaffe ... skriva lite, som jag gör nu i skrivande stund ;-) . Snart ska jag löpa iväg och plumsa i poolen. Men innan dess ska jag berätta en liten historia.

Igår när jag kom hem blev jag ännu mer nördig. Satt med sonen och han kom med tips och trix angående min dator. Vilket fall som helst, Notepad++ ville inte fungera som den skulle ... sonen dubbelklickade fram lite inställningar, och vips så fungerar den utmärkt :-D ... jag testade lite "tags" och allt jag ville kom som det skulle ... lycka där, hahaha ...

Sen fick jag idén om vlog ... eller idé och idé, har tänkt på det länge, men är så feg att att filma mig själv, känns helt dumt ... men jag ska göra ett försök idag, så får vi se hur det blir, hahaha :-D  Jag började med att testa Movie Maker igår, kolla funktioner, om man kan klippa och klistra osv ... yep, det kan man ju. Var lite skeptisk mot det programet, men det är helt okej. Jag provade med det lilla videoklippet från när jag badade i onsdags ... När jag kände mig frdig med det, så tänkte jag se 2:a avsnittet av "Game of Thrones" ... om jag såg hela? Njä, det blev som vanligt, när mina ögonlock började vägra att vara öppna, så tänkte jag att det är lika bra att stänga ner ... det blev hela 15 minuter av det avsnittet, fast de sista 5 minuter, minns jag inte så mycket av :-D

Nu har jag inte tid, måste iväg och bada nu ... visar lilla klippet som gjordes igår.

https://youtu.be/Hay5zVsEfg4 ÖgaMotÖga

Gillar

Kommentarer