... kan bero på att jag har haft annat för mig, och att jag har somnat väldigt tidigt. Som igår ... sist jag tittade på klockan var hon strax före 20.00 ... vaknade till 20.20 ... gick upp och borstade tänderna, sen sov jag igen ...

Men innan dess gick vi till Åkanten och åt lite med Erik ...

... vill man inte göra det kan man ju göra det här ...

... eller det här ...

... eller det här ...

... vi är inte så sportiga av oss, så vi föredrog att ta en sådan här ...

... lite mer skönt avslappnande än att paddla kanot och brädor ... men jovisst ser det ganska mysigt ut ... men nej tack .

Nu är det jobb som väntar efter två dagars härlig ledighet. Full rulle kanelbulle blir det nu.

ÖgaMotÖga

Gillar

Kommentarer

... underbart det känns att få sovit ut i två dagar i raken, utan att ha blivit störd av väckarklocka eller annat ... WOHOOO! tycker jag .

Det blev en liten promenad i Ängelholm igår igen, jag skulle kunna fota hur mycket som helst där. Lätt att bli förälskad.

Jag är absolut ingen bilnörd på något sätt, men ibland ser jag något som drar mina ögon till sig, som den här gamla kraken ...

... favoritstråket är som sagt längs Rönneå, bland alla träd och blommor. Det är vackert, tyst och det luktar gott ...

... The Bodyguard fyllde 50 år igår, och det var ett väldigt lugnt firande, ingen fest eller något annat jippo. Vi gick till Stortorget ...

... och tog en öl ...

... där bredvid mig såg jag en blomma som jag tyckte väldigt mycket om när jag var liten ...

... det blev som sagt bara en öl, för när jag öppnade ögonen såg jag den här skylten på baren ... lika bra att gå ...

... fast anledningen att vi gick för jag lovat The Bodyguards mamma att vara hos henne en viss tid, men det visste inte The Bodyguard, så vi blev ändå sena ... och så klart blev det lite bilder på väg hem till henne ...

... när vi väl var framme så fick The Bodyguard sig en överraskning. Två av hans bröder och en brorsdotter var på plats. Nu är det så att det var första gången jag mötte dem så det blev inga foton under mat och tårta, kändes inte helt rätt att slänga upp kameran så där första gången, ni förstår säkert .

Då är det enklare att tota trädgården som är väldans lätt att trivas och få ett lugn i ...

Mycket lugn dag och det blev hopp i säng framför en serie tills jag råkade somna ifrån den

Godmorgon säger jag nu kl. 10.55 en måndag ... inte ofta det händer va?

ÖgaMotÖga

Gillar

Kommentarer

... lugnt, varmt, varmt, varmt på arbete igår, och konstigt nog en helt hyfsad försäljning. Slängde mig på tåget, vidare på färjan och vidare på tåg ... och hamnade i Ängelholm.

Den staden är så mysig när det är sommar och vackert väder. Så vi gick till Åkanten ett tag, väldigt kort stund om ni frågar mig.

... för att sedan gå hem ... yepp, så var min Lördag

ÖgaMotÖga

Gillar

Kommentarer