... jaha, jag har redan sagt det? Förlåt då .

Hur gör man här för att komma över sundet? Simma eller vänta till andra dörrar till gångar öppnas?

... jag tyckte det verkade lite kallt och för den delen har jag inte den konditionen att klara av att simma över ... så jag väntade.

Vad hände sedan då? Arbete? Nä, absolut inte! Jag hamnade i en tunnel ...

... och jag var snabbare än tunneln så tunneln hamnade bakom mig! Kan ni ju se ... tunneln är långt bakom min mage och rygg ... väldigt många människor följde mitt spår ... därför jag ser så förbittrad ut. Ville ju vara ensam.

... jo, jag blir ju lite imponerad av dessa förarlösa tåg, älskar att åka dem med en skräckförtjust känsla. Lite som starten eller slutet av en berg o dalbana ...

... vart är jag nu då?

... Köpenhamn är stort ... men exakta punkten just nu, eller rättare sagt när jag fotade, är här!

Allt har gått smärtfritt, och fick även gena genom security's snabbkö .... dock så pep jag TVÅ gånger!!! Inget ovanligt att jag piper ... men alltså, två gånger! Fick först stå på golvet och snurra runt som en mannekäng, sen upp på en pall ... där visade kontrollanten en bild på en skärm att det larmade något i min kropp ... vid mage/midja!!! Öh!?

Okej ... förutom sjukan fick jag min mens, alldeles för tidigt!? Undrar om jag är i klimateriet eller nåt? Sen har banken spärrat mitt kort!!! Say What?! Aldrig mer ska jag spendera mer än 10 000 på två dagar! Hänt förr ... men va fan, ska saker och ting betalas så ska det. Tur för mig då att jag har Euros i fickan

ÖgaMotÖga

Gillar

Kommentarer

... full fart på arbete de sista dagar, KUL tycker jag! Webshopen plingar mycket och många packningar och faktureringar har gjorts ... en del sitta på arslet framför datorn.

Jag har lagt ett "suddfilter" på denna bild för att skydda kunder med tlf.nr. och e-mail ... inget bra om man skulle läcka ut det, eller hur?

... vilket fall som helst, så är det en dröm som jag minns jag hade i natt, som stannat kvar i huvudet och jag fattar ingenting ... i och för sig, vem gör det med drömmar?

Om Ni orkar och har lust kan Ni ju läsa här en kortfattad historia ...

"Jag var på arbete, precis stängt och låst in dagens pengar i kassaskåpet. Då rusar det in rånare/terroister, jag med Rana försökte gömma oss i ett köksskåp, vilket vi självklart inte fick plats i. Rånarna slet tag i detta tunga kassaskåp och skrek: Ut härifrån och göm er!" Jag klättrade upp på en jättehög lastpall. Sen såg jag bara massa människor springa förbi, och jag var jätterädd.

Sen helt plötsligt ser jag mig själv någonstans, där det är helt tomt. Jag gråter så mycket ... inget mänskligt gråt ... från mina ögon rinner/forsar likt Niagrafallen från vart öga. Mitt ansikte finns som en närbild med fallen från ögonen ... men hela mitt ansikte och kropp var genomblött av tårar."

Konstigt kan jag tycka ... för när jag vaknade vid 05.45 så kände jag mig superpigg och glad!

Skit samma. Min syster lade upp en bild på Facebook som jag tyckte var/är en av de vackraste jag sett ... och den är gjord av henne ... jag blev glad.

ÖgaMotÖga

Gillar

Kommentarer

... filmtittande igår ... var alldeles för trött efter att försökt få Charlie att äta sin egna mat ... han äter allt annat utom sitt. Till slut droppade jag i ett par droppar oxfond i hans mat och rörde om, sen sköljde av hans mumsbitar med vatten, man vet ju aldrig hur hans mage reagerar. Men en pytteliten smula doft borde det ha blivit kvar, smak tvivlar jag på att det blev så mycket av .... minimalt isåfall .... men han åt, som om han aldrig hade ätit förr ... Hundskrälle, om man nu kan kalla honom hund .
ÖgaMotÖga

Gillar

Kommentarer