... imorse. Som vanligt hoppade jag ur sängen 06.15, fixade och trixade. Full galopp till busshållsplatsen ... där satt jag och väntade i iskyla och höll på att frysa ihjäl. Där hade jag kunnat sitta från 07.00 till 09.00 om jag inte varit så smart att jag kom på att det för sjutton är helgdag idag, och kollade tidtabellen. Hade missat det totalt! Messade Fred och frågade om det var ok  om jag hoppade över denna arbetsdag. Liksom hur onödigt är det inte att åka ända till Köpenhamn för ca 2 timmars arbete? När ok som svar somnade jag i soffan och vaknade inte förrän lite över 11.00 ...

... men pytt på det. Idag är det torsdag och då ser veckokalendern ut så här ...

... nu måste jag iväg och möta GPS-Daniel så han inte vilsar bort sig i stora vilda Helsingborg ...

GOTT NYTT ÅR, önskar jag er alla.

ÖgaMotÖga

     

Gillar

Kommentarer

... att jag är otroligt barnsligt förtjust i röd pölse med bröd ... vissa dagar är värre än andra. Just ikväll så var det en av de värre dagar. Tror fasiken, om jag hade haft chans så hade jag slängt mig bakom disken och slafsat i mig alla de hade där ... färdigkokta alltså ... med massa senap!!! Men nu fick jag nöja mig med att vara snäll och ordentlig, men alltså ... en korv kan bli fler :oops: ... sen blev jag ju törstig och kön var lång och jag hamnade i baren med ett glas vitt. Tja ... så kan det gå och jag lider inte, vill bara ha ett par röde pölse till, men nu är det försent :'(. Imorgon kanske.
Tidigare idag blev jag galet sugen på kinamat ... i full galopp under lunchen hamnade jag hos just kinesrestaurangen och slafsade i mig en portion mixade rätter/plock. Mums!!!
Nu blir det inga bilder i detta inlägg ... för jag har typ 0,03% kvar av utrymme, och det lilla spar jag till imorgon för min  veckokalender ... men snart så blir allt som vanligt igen ;)

ÖgaMotÖga

Gillar

Kommentarer

... snäll i år och varken fick någon julkalender eller julklappar får jag väl göra min egna veckokalender ...

Det är Måndag idag och då ser den ut så här ...

ÖgaMotÖga

Gillar

Kommentarer