Upp och hoppa, steka bacon, hopp i dusch, på med tvättmaskin ... fixa och trixa med lite allt möjligt. Nu blir det nog att jag ska försöka ordna till bilderna som bara försvunnit så där på vissa inlägg ... speciellt i Spanienkategorin. Jösses, kommer bli ganska svårt att finna rätt. Börjar med att läsa några andra bloggar som: Ja ... sen blir det kanske ett par till ... ;-) Börjar dra smått i resetarmen ... längtan är stor nu!!! Åh, vad det ska bli skönt och mysigt. Ha en bra Söndag.

ÖgaMotÖga

Gillar

Kommentarer

... som jag inte känner sa att han settt mig i Helsingör (tydligen känner alla apan, men apan känner ingen). Beskrivelsen av mig var inte illa ... "Hon den där unga snygga 25-åriga blondinen ..." Jag skrattade så jag höll på att dö när jag hörde det där ... jag såg mig själv lite så här för en bråkdels sekund ...

... men snabbt ruskade jag bort den där bilden av mig själv, och kom på att ofta ser jag ut så här ...

Min bekant fattade först överhuvudtaget inte vem den där andra menade, så han hade sagt: "Nä, jag känner INGEN snygg 25-årig blondin!!! Den enda svenska jag känner är Sophie, och hon är inte 25 år ... hon är gammal och inte blond ... rödhårig är hon" Det kom fler inblandade om mysteriet om vem denna svenska 25-åriga snygga blondinen var ... till slut kom de överens om att det var mig han menade.

Från att bli sedd så ung och fin, tills verkligheten kom att jag är gammal 45-åring och rödhårig ... Hahahaha ... ska jag skratta eller gråta nu? :-D :-D :-D:-D ;-)

ÖgaMotÖga

Gillar

Kommentarer

... då fick jag synd på en skolkatalog från när sonen gick på Östermalmsskolan i Stockholm. Denna är från första året vi flyttade dit. 2001!!! Så länge sedan!

... och här är hans lilla klass ... han finns där någonstans ... en liten krabat, 6 år, glad och sprallig ... nu 20 år, lugn och snäll ung herre ...

... hans första Halloweenfest hos en av sina bästa vänner Destiny ... inte så svårt att räkna ut vem han är på denna bild ... inte alls osynlig ... hahaha ... :-D

Börjar kännas lite bättre i magen nu, men inte helt ... så himla trist. The Bodyguard fick mig på lite bättre humör nu för ett tag sedan. Han är som ett litet vitaminpiller ... eller lyckopiller passar nog bättre.

Tror nog jag släcker lampan igen och sover vidare ... förhoppningsvis är magen mycket bättre imorgon när jag vaknar, måste ju till arbete då. :-)

Varför skriver jag här överhuvudtaget idag ... har ju inget att skriva om ...

ÖgaMotÖga

Gillar

Kommentarer