98.

Mul on se tunne tässä
mä voin loputtomiin yrittää olla niin kuin noi muut matkia puheita ja eleitä kysellä vaatteista ja hiustenlaitosta ja ne kertoo totta kai ne kertoo kai nekin kuvittelee että mäkin joskus muutun kuinka ne jaksaa mua?
Mä en vaan ikinä tuu olemaan niin kuin noi muut mä oon loputtomiin se sama vanha minä (on paljon sanoja, mutta ne sotkis tän tekstin) enkä jaksa enää muuta kuin vihatavihatavihata eleitä ja olemusta ulkonäköä kaikkea mitä mä oon.
Voisin kadota en niin kuin ne muut en mä sellasta osaa mut voisin kadota niin kuin mä osaan taidan olla jo aika pitkällä menossa poispoispois eikä se ehkä oo niin huono juttu kuin mä oon ajatellut.
Tää maailma pyörii lujaa mä seuraan kaikkea sivusta käyn välillä kokeilemassa elämää yritän muistaa miten hymyillään ei uusi kesä ne ei tuu olemaan kuin edelliset kesäbiisejä juhannussuunnitelmia mä en kuulu mihinkään aina lähdössä aina liikaa se mun rooli vaan on ylimääräinen ja liian outo koskaan ei sais jäädä liian pitkäks aikaa paikoilleen tulevaisuus on aina parempi jossain muualla siks mä en usko olevani tässä enää kesän lopulla vaikka olisinkin hengissä sillä mikään ei ikinä oo pysyvää tai jos joku on mä oon silloin jo ylimääräinen.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229