976.

Silloin joskus kuukausi sitten mä ajattelin
että mun ei tarvitse kuolla jos saan kaksi asiaa selvitettyä.
Hammaslääkärin ja syömiset hallintaan no, hammaslääkärissä kävin ei siinä mitään mutta nää syömiset.
Puhuin ja sanoin mä en oikeasti hallitse tätä ja vastaukseksi sain ostat karkkia vaan kerran viikossa kyllähän se vaatii vähän päättäväisyyttä mutta eipä tähän muuta ratkaisua oo.
Mä itken ja etsin vaatekaapista suurimman neuleen päälleni mä en jaksa enää mä tunnen koko ajan kuinka läski oon oikeesti oon niin läski ja tajuan että lihon jatkuvasti vaan enemmän.
Mä en halua nähdä ketään mä en halua et kukaan näkee kuinka paljon oon lihonut mä kiinnitän huomiota jokaiseen lauseeseen jossa joku viittaa ylipainoon mä se puhuu siitä kuinka läski mä oon.
Viettäisin kaiken ajan huoneessani mut välillä tulee liian suuri houkutus rikkoa käsivarsien iho ja sitä mun ei pidä tehdä tai joudun osastolle.
Mun on pakko tappaa itseni en tiiä paljonko painan en halua tietää paljonko oon taas lihonut mut sen tiiän että ikinä en oo painanut näin paljoa.
Miks mun pitää olla näin heikko miksen mä voi olla normaali niin kuin silloin kaks vuotta sitten ja sitä ennen miks mä en saa itteäni enää lenkille tai miks syön näin paljon herkkuja?
Mä haluan apua mutta kun ei tähän auta mikään mä haluan vaan laihtua edes normaalipainoon.
Ainahan mä oon pelännyt että näin käy mutta näin lähelle todellisuutta tää ei oo ikinä vielä tullut nyt tää pelko on kiinni jokaisessa päivässä joka päivä mä tiiän että lihon enemmän ja enemmän ja silti mä en pysty hallitsemaan tätä.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229