917.

Aika monta kirjettä on jo valmiina
viimeyönä kirjoitin yhden niistä parhaista se satuttaa mä tiiän et se satuttaa vaikka se on vain lista tosiasioista siitä millä tavoin se ihminen on satuttanut mua.
Tahtoisin jo tulostaa ne tahtoisin niiden kaikkien olevan niin valmiina oon miettinyt mihin ne jätän silloin kun lähden paikka on täydellinen sopivasti sivussa mutta kuitenkin näkyvillä ne löytää kirjeet nopeasti sen jälkeen kun alkavat pakkaamaan mun tavaroita.
Mä toivon et jokainen kirje saavuttaa ihmisen jolle se on osoitettu enkä usko sen olevan mitenkään mahdotonta tietenkään teille mulla ei oo kirjeitä eikä muillekaan lähteneille sillä mistäpä ne teidät löytäis jotta voisivat antaa ne.
Blogiin mulla on ollut se sama kirje vuosia valmiina se tavoittaa ehkä sinut tai hänet ehkä ei mut nää on niitä asioita joihin en vaan voi vaikuttaa.
Mua väsyttää mutta istun yleisissä tiloissa selitän kaikki asiat ei ne nää et mua väsyttää ne luulee että oon vauhdissa mut eipä millään oo enää oikein merkitystä.
Milläpä olis kun kuolema kulkee aina vain askeleen mun jäljessä toimii turvapaikkana ja pelastajana tai pelastuksena enkä kaipaa mitään muuta.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229