903.

Voi että ku kiva ku sillä menee noin hyvin
voi kauhee ku sillä on noin vaikeeta vittu mua ei kiinnosta!
On aivan sama mikä mun asia on muut menee aina mun edelle joskus mä jaksoin uskoa siihen et se oli vahinko mut enää en.
Vaikka vedän ranteeni auki mulle puhutaan vain muutama sana ja sitten jutellaan toiselle kun onhan sillä nyt niin helvetin paljon pahempi olo kuin mulla soitetaan ambulanssi mut mun täytyy odottaa sitä aulassa kato kun ei mulla oo just nyt sulle aikaa.
Miks sä oot noin itsekäs mikset sä ikinä ajattele muuta kuin omaa etuas? Tuu tähän mun paikalle kun sua on ikäs poljettu sut on unohdettu ja susta on aina haluttu eroon ja kysy sen jälkeen itseltäs miltä nyt tuntuu?
Mulle tää on nykyään jo aivan vitun sama mä tiedän olevani arvoton täysin merkityksetön en oo koskaan ollutkaan mitään ne puhuu mulle vain ne pakolliset hoitaa mut pois silmistä ja pois mielestä kaikki tilanteet jossa niillä on pieninkään mahdollisuus saada mut pois ne käyttää ne.
Sama juttuhan tää oli jo turvassa silloin aivan aluksi ne antoi paljon aikaa mut myöhemmin tajusin et ne teki sen vain satuttaakseen jotta tuntisin miltä tuntuu menettää.
Ja täällä mä raivoaisin, huutaisin rikkoisin kaiken ellen ymmärtäis että oikeassa nää on mulla ei oo mitään arvoa ei koskaan.
Ja tää viha tää on äärimmäisen hyvä juttu tää ei jätä epäröinnille varaa mä näytän kaikille kuinka paljon mua sattui kun ne halus tehdä selväks muut on parempia mä näytän niille et se oli syynä mun kuolemaan.
Mä en tiiä miten selviän tästä yöstä toivon et sakset lepää yhä vapaina laatikossa mun täytyy odottaa et talo vähän hiljenee ja käydä sitten hakemassa ne.
En tiedä mitä kohtaa mä käsistäni niillä kuvittelin avaavani suurin osa käsivarsista on lappujen alla peitossa mutta kyllä mä jotain keksin.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229