885.

Tee mulle siivet
sellaiset hopeanvalkeat vahvat voimiltaan suuret suojaamaan rakenna lentoon nousseiden lintujen sulista kotkien ja huuhkajien untuvikkojen peitoista luo suoja mun sisälleni haarniska, suojakilpi sellainen mahtava rikkoutumaton, murtumaton vastaan pahan suurta voimaa tee ja pelasta mut niin?
Siivet, siivet suojatkaa minut pahan voima on liian musertava ja kaiken lisäks mä oon uupunut näihin yrityksiin elää.
Kaksi tarvittavista lopetettiin ihan kuin jonkun ketipinorin sadan milligramman nostolla olis mitään merkitystä aivan kuin se veis pahaa mihinkään enää mulla ei oo mahdollisuutta paeta tarvittavien tuomaan uneen mä vaan istun sängyllä sakset kädessä pitelen viileää terää vanhojen arpien päällä jospa mä nyt joko nyt jos mä vaan luopuisin kaikesta lakkaisin pelkäämästä kipua ja seurauksia tasainen naps naps naps ja veri juoksis pyyhkeelle ja ehkä ehkä kaikki se paha mun sisältä muuttais muotoaan tai katoais ehkä mä saisin sen pois jos saastunut veri lähtis musta.
Mä mietin kuinka joku löytäis mut aamulla vasemman käden valtimo auki, vuotavana ei kai siihen kuolis mutta ehkä jokin muuttuis kun ne näkis veren määrän.
Minkä edes pitäis muuttua monestihan mä oon iloinen et saan olla täällä mut kuitenkaan asiat ei oo niin hyvin kuin turvassa mä en vaan jaksa näitä hiljalleen pimeneviä iltoja päivän hymyjen, suurten odotusten ja toiveiden jälkeen käsiin kuolevaa sielua.
Painajaisia jossa villieläimet valtaa kodit ja kirjastot unessa mä oon ainoa joka pelkää ne muut vaan nauraa kyllähän me on tää osattu aavistaa.
Mä en jaksa tätä taistelua samaa kuukaudet, vuodet täynnään mun käsissä ikuiset arvet maalaavat tarinaan tietonsa hän yritti vaan ei se riittänyt.
Mä tarvitsen sut tähän hetkeen vaikka mulla ei oo mitään sanottavaa ei sen enempää kerrottavaa kuin mitä tässä tekstissä mut mä tarvitsen sut ottamaan nää sakset silittämään hiuksia mä tarvitsen sut pelastamaan mut!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229