877.

"No mikäs nyt on? Onko jotain josta haluisit puhua?"

Ei mikään, ei oo mun ääni kuulostaa vieraalta ehkä osa mun sielusta lähti jo taivaanrannan taa ottamaan loppua vastaan.
Kun mulle kerran sanottiin että mun kanssa ei tietoisesti puhuta kuolemasta että siitä jahkaaminen ei muuta mun oloa paremmaksi miten voisin tänään kertoa kuinka lähellä kuolemaa oon?
Miksi sanoisin mitään miksi pyytäisin läheisyyttä, turvaa jotten lähtisi raiteille?
Kun ei ne koskaan kuitenkaan pystyis olemaan samalla tavalla turvana kuin hän oli silloin vajaa kolme vuotta sitten.
Nää kuukaudet elää päivän kerrallaan vuodet vaan juoksee enkä mä kestä tietoa siitä kuinka kaukana hän on kuinka hän on enää vain palanen menneisyyttä.
Jos mulla olis jotain sanottavaa mä kirjoittaisin hänelle vielä yhden viestin mut kun ei mulla oo ei mitään järkevää ei mitään oikeutettua ei mitään muuta kuin tekstejä joilla herättäisin huolta ja niin enkä mä oikeastaan enää tahdo että kukaan tulee tähän väliin estää mun polkuni kulkemisen raiteille kuolemarakas on se mun pelastaja johon mulla ei tässä elämässä ollut oikeutta.
Lähtiessä en pyydä anteeksi keneltäkään miksi pyytäisin jossain määrättiin näin käyvän tää tiedettiin jossain jo ennen mun syntymää ei tää oo sattuma tai vahinko ei edes epäoikeuden mukainen päätös tää on vain mun loppuni mun elämän kuuluu päättyä tähän.
Mä en jaksa tulevan yön painajaisia enkä myöskään valvoa mukanani tieto itsemurhasta mä haluisin kotiin en sellaisiin missä oon elämäni viettänyt mä en koskaan oo kuulunut perheeseeni joko olin liikaa tai liian vähän ikinä en kuitenkaan riittävän kiltti koskaan mä en niiden mielestä yrittänyt tarpeeksi aina mun täytyi pelätä humalassa olevia aikuisia seuraavaa riitaa tai asiaa joka järkytti maata jalkojen alla mä haluisin sellaiseen kotiin jossa mun ei tarvitsis jaksaa yhtään mitään sellaiseen jossa mun ei tarvitsis olla yksin ellen mä tahtois sellaiseen jossa olis joku turvallinen ja elämään uskova ihminen jatkuvasti lähellä.
Mut ei sellaista paikkaa oo kukaan ei tahdo mua taakakseen täällä mun täytyy kuntoutua tekis mieli kysyy mistä itsestänikö mut en kysy mä ratkaisen asian kuolemalla.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229