876.

Näytelmässä tytön hiuksia silitetään
miten kyyneleitä estetään syntymästä mä ratkaisen asian ajattelemalla kuolemassa mä oon loputtomassa turvassa saan läheisyyttä riittävän paljon huomiota josta ei tarvi taistella satuttavin ja pelottavin keinoin.
Jos mä oisin joku muu mä saattaisin olla tuon tytön paikalla täynnä elämäniloa pelkäämättä kaikkea näin helvetisti enkä itkis läheisyyttä näin paljoa oisin elänyt turvatumman lapsuuden, nuoruuden mulla olis elämä edessä enkä mä ajattelis tässä tää nyt oli.
En tiiä enää miten huutaisin apua mikä mua edes auttais tai oikeastaan en mä edes tahdo apua.
En jaksa alkaa taas kilpailemaan huomiosta ei ne muut edes ajattele tätä kilpailuna tässäkin asiassa mä oon yksin outo, itsekäs.
Mut mitä väliä viimeinen askel mä luotan sun sanoihin vaikket mun mukaan halunnutkaan lähteä tahdoit jatkaa elämää sulta mä olisin saanut varmuuden, rohkeuden lähteä saanut sut matkaseuraksi mutta voin mä lähteä yksinkin tai mun on pakko lähteä tätä on nähty aivan tarpeeksi muut on kyllästyneitä, vihaisia mun itsesääliin ja itkuun ja pelkoihin ja kuolemantoiveeseen, viiltelyyn ja puheisiin siks mä muistan sun sanat viimeisellä hetkellä.
Jos siihen oikein asettuu nii kyl se on sekunneissa ohi ja se shokki mikä iskee nii vie sen pienenki hetken ajan kivun pois.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229