837.

Kaikki murheet poistaa kunnon rock'n'roll show
ehkä tänään sun olo alkaa helpottua
ehkä tapaat jonkun, joka rakastaa sua
tai ehkä en, ehkä en.

- Maija Vilkkumaa
Mun mieli kerää turvakseen viestejä joita se toivoo sun lähettävän mä tiedän kaikki nää haaveet turhiksi, liian epätoivoisiksi siksi katselen junien liikkeitä kartalla mä tiiän vaikeuttavani monen ihmisen elämää asettumalla matkustajajunan eteen mutta kun tavarajunien aikatauluja ei saa tietoon mistään.
Mutta jos sä kysyisit auttaisko sua et nähtäis? mä vastaisin enemmän kuin uskotkaan.
Mutta mä en ota yhteyttä en varmasti en häiritse enää sua ja siksikin että mikään ei sattuis kuin kieltävä vastaus vaikka tiiän totuuden sulla ei kuulu olla aikaa mulle.
Junia menee monta kertaa päivässä siellä minne täältä on kaksitoista kilometriä en lähdekään itään kulkevan alle ehkä on varmempi mennä pohjoisen tai etelän suuntaan kulkevan junan alle sillä uskon että ne junat on pidempiä niitä ei pysty pysäyttämään liian nopeasti.
Ja liian usein mä palaan siihen mahdottomuuksien yhtälöön että jos mä olisin vielä alaikäinen riittävän hyvässä kunnossa ollakseni turvassa ja sä et oliskaan lopettanut töitä siellä.
Miten hyvin kaikki vois olla mutta tää maailma on paha täynnä vääryyksiä ainakin mua kohtaan.
Mut mä elän nyt tämän yön huomenna etsin raiteilta sopivan paikan jätän sulle hetken aikaa pelastaa ja sitten jos asiat ajautuu uriin joissa kukaan ei mistään huolimatta ota lähelleen mä lähetän kirjeen tänne kuvan Instagramiin anteeksipyynnön julkiseksi kaikille ehkä viestin terapeutille katson ohjaajaa hetken pidempää silmiin ennen kuin suljen oven ja lähden jonnekin josta en koskaan palaa.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229