813.

Sitten kun oon tyhmä ja tietämätön
ostan huonot sakset ja ihon leikkaaminen on paljon vaikeampaa kuin niillä jotka mulla oli aiemmin.
Teristä tiiän jo ne halvimmat mitkä on helpoin rikkoa osiin ja minkä paketin saa huomaamattomasti rikottua kaupassa jotta terät voi laittaa paidan alle piiloon.
Saksista en oo vielä oppinut tänään oli vasta toinen kerta kun leikkasin ihoani eihän viiltely joka kerralla edes onnistu mut se itseviha, turhautuminen sille ei oo mitään rajaa kun yhtäkkiä ei oo mitään keinoa purkaa ahdistustaan.
Tottakai jään kii kun meen pyytämään tarvittavaa mut en oikeesti ois enää pärjännyt mitenkään tän mielen kans ilman tietoa et muutaman tunnin päästä vajoan uneen.
Vielä kolme helvetin pitkää päivää tätä viikkoa jäljellä ennen viikonloppua joskus mä vihaan niitä mut nyt kaipaan vaan tietoa siitä et saan nukkua koko päivän ilman et täytyy jatkuvasti olla menossa jonnekin.
Ja huomenna viiden päivän vapaat on mun ymmärryksen mukaan ohi en mä tiiä onko mikään silloinkaan paremmin sillä kukaan sellainen jonka pitäis ei ymmärrä tän blogin tarkoitusta ja merkitystä siinä jos haluaa saada edes jostain mun ajatuksista kii.
Ne ei lue tätä tai jos lukevat ne ei koskaan puutu mihinkään mitä kirjoitan sano mihinkään asiaan mitään vaikka välillä yritän nostaa puheisiin etten osaa puhua vaan kirjoittaa ei ne tajua.
Ihan sama mä vastaan et huono elämä kun kysytään mikä nyt on en mä muista mitä mä tänne oon kirjoittanut eli siis en muista yhtäkään ajatusta kun tulee se kysymys mitä sulle kuuluu?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229