801.

Kun uni alkaa vallata tilaa päivältä
ne pelot valuu mun päälle entä jos turvaa ei tuu kuitenkaan entä jos en koskaan enää saa läheisyyttä satunnaisia halauksia lukuunottamatta?
Tekis mieli pyytää jotakuta lukemaan nämä tekstit aivan kaikki jotta ne ymmärtäis mun hädän ja pelon ja sen kuinka kaipaan turvaa joka rakennetaan laskemalla käsi harteille hipaisemalla joskus ohikulkiessa.
Mut en mä tee niin toivon ihmettä sitä että joku joka tietää näistä teksteistä tajuais lukea edes tämän.
Mä kirjoitin kerran täällä ohjaajalle toivetta läheisyydestä mut ei se muuttanut asioita sen suuremmin enkä mä kehtaa nostaa asiaa uudestaan puheisiin sillä mun sisin huutaa sä et ansaitse mitään hyvää!
Ja mullahan menee hyvin ihan okei en mä näissä hetkissä edes sais kaivata huomiota sillä aina löytyy joku jonka on pahempi olla.
Mutta kun mä oon jo monena yönä nukahtanut siihen toiveeseen et joku päivä joku tulis huoneeseen ja laskis käden harteille silittäis hiuksia tai aivan mitä tahansa mut nyt alan ymmärtää että ehkä niin ei tuu olemaan kun oon viettänyt täällä monta kuukautta ja noiden hetkien laskemiseen riittää helposti vain toinen käsistä.
Tää on siksi niin vaikeaa kun en tiedä toivonko turhia oonko mä ansainnut ohjaajien huomiota saako tästä puhua, kirjoittaa vai olla vain hiljaa ja yrittää unohtaa turhat toiveet?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229