764.

Yhtäkkiä mun on ihan hyvä olla
sain kerrottua mitä tunnen ja laitan ne parhaimmat biisit soimaan (jotka ei kerro kuolemasta) ja kaikki asiat tuntuu ratkeavan ilman että ne ehtii ongelmiksi asti.
Ja tarvittavilla uneen en jaksa juuri nyt välittää käytänkö liikaa lääkkeitä mä kuitenkin seison yhä sen kuilun reunalla ja niin kauan kun mulla ei oo voimia tai taitoa jättää sitä reunaa mä ajattelen että saan paeta lääkkeillä todellisuutta jos niiden avulla selviän sellaisista asioista joista ennen nautin.
Joku päivä vastaan tulee ehkä sekin hetki kun pystyn olemaan stressaamatta tavallisia asioita ja pärjään ilman lääkkeitä.
Vielä mä en edes tavoittele kohti tuota hetkeä mä elän tunnin kerrallaan aamuisin lasken monestako jutusta mun täytyy selvitä ja illalla juuri ennen nukkumaan menoa lasken monestako selvisin.
Muistan halauksen muistan sanat enempää ei tarvitse näihin ajatuksiin on niin hyvä nukkua.
Aloitin jo uutta tekstiä sellaista jonka voi näyttää ohjaajalle mutta ei julkaista täällä sillä musta tuntuu että se ensimmäinen oli jotenkin vajavainen haluan kertoa enemmän pyytää läheisyyttä niin ettei se jää muiden asioiden varjoon.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229